VIDEO Agresīvs BMW vadītājs cenšas pārmācīt jauniešus un zaudē vadītāja tiesības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

2022. gada vasarā kāds agresīvs BMW vadītājs diviem jauniešiem uz lielceļa pamatīgi sabojājis braucienu - šoferis bija neapmierināts, ka jaunieši brauc atļautajā ātrumā, tāpēc uz ceļa sācis uzvesties agresīvi. Nu viņš pavisam nesen saņēmis pamatīgu sodu.

Polijas medijos ziņots, ka incidents noticis 2022. gada 20. jūlijā. Jaunieši braukuši pa A1 lielceļa Lodzas posmu. Video redzams, ka auto vadītājs apdzinis kādu transportlīdzekli ar piekabi, braucot ar ātrumu 140 km/h.

Vēlāk jaunieši pamanīja, ka cieši aiz viņiem brauc zils BMW spēkrats.

Šķietami, ka 140 km/h ātrums BMW šoferim nav bijis gana liels, tāpēc viņš sācis uzvesties neadekvāti. Agresīvais šoferis vispirms strauji apdzina jauniešus un viņu priekšā sāka bremzēt.

BMW vadītājs rādījis labo pagriezienu, cenzdamies panākt, lai jaunieši apstājas, taču tas nenotika. Pāris agresīvo šoferi apdzina.

Taču šoferis neļāva jauniešiem sevi apdzīt un brauca blakus jauniešiem, lai, visticamāk, parādītu kādu nepiedienīgu žestu. Nevarot sagaidīt, kad autovadītāja paskatīsies, BMW atkal viņus apdzen un mēģina apstādināt ceļa malā.

Pāris minūtes ieturējuši distanci no pārgalvīgā šofera, kurš apzināti bremzējis satiksmi, braucot ar 60 km/h, jaunieši atkal apdzina BMW un turpināja braukt. Tas atkal nepaticis agresīvajam autovadītājam, kurš nekavējoties metās pakaļ jauniešu spēkratam.

Pēc tam BMW strauji piebrauca aizmugurē jauniešu spēkratam, taču ar to arī video beidzās. Jaunieši pēc tam pauda, ka BMW viņiem šādi sekojis aptuveni 35 minūtes un tad nolēmis sekošanu pārtraukt. Kopumā spraigie notikumi uz ceļa risinājušies aptuveni stundu.

Jaunieši visu iemūžinājuši video formātā un to pievienojuši iesniegumā policijai. Likumsargi lēma, ka neapdomīgais BMW autovadītājs ir jāsoda, tāpēc viņš tika izsaukts uz tiesu.

Tiesa agresīvajam BMW šoferim piesprieda sodu 10 000 zlotu apmērā - aptuveni 2160 eiro - kā arī liegumu piedalīties satiksmē uz astoņiem mēnešiem. Tiesas lēmums arī paliks nemainīgs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu