Tiks noskaidrota otra Latvijas izlases pretiniece nākamajā PK kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brazīlijas un Spānijas spēle basketbola finālturnīrā.
Brazīlijas un Spānijas spēle basketbola finālturnīrā. Foto: AFP/SCanpix

Brazīlijas un Kotdivuāras basketbola izlašu duelī 30. augustā Džakartā noskaidrosies komanda, kas būs Latvijas valstsvienības otrā pretiniece labāko sešpadsmitnieka kārtā.

G apakšgrupas spēle Džakartā sāksies plkst.12.45 pēc Latvijas laika. Spēles vērojamas "Go3 Sport" kanālos.

Šīs grupas otrajā spēlē plkst.16.30 tiksies Spānija ar Irānu. Spāņi jau nodrošinājuši vietu otrā posma L apakšgrupā, kurā no H apakšgrupas iekļuva Latvija un Kanāda.

G apakšgrupā pirmā ar divām uzvarām ir Spānija, pa panākumam guvušas Brazīlija un Kotdivuāra, bet Irāna piedzīvojusi divus zaudējumus.

Intriģējoša solās būs Manilā gaidāmā C apakšgrupas spēle starp Grieķu un Jaunzēlandi plkst.15.40, abām cīnoties par vēl vienu vietu labāko sešpadsmitniekā. Četras stundas pirms tam tiksies ASV un Jordānija.

C apakšgrupā ASV ir divas uzvaras, Jaunzēlandei un Grieķijai pa vienai, bet Jordānija cietusi divus zaudējumus.

F apakšgrupā Okinavā plkst.11 spēlēs Gruzija ar Venecuēlu un plkst.14.30 cīnīsies Slovēnija ar Kaboverdi. Slovēnija uzvarējusi divos mačos un tikpat kā nodrošinājusi vietu labāko sešpadsmitniekā, Gruzijai un Kaboverdei ir pa vienai uzvarai, bet Venecuēla piedzīvojusi divus zaudējumus.

Vēl šodien B apakšgrupā Filipīnās plkst.11 spēkosies Serbija un Dienvidsudāna, bet četras stundas vēlāk laukumā dosies Puertoriko un Ķīna. Serbijai ir divas uzvaras un tikpat kā vieta labāko sešpadsmitniekā, pa uzvarai guvušas Puertoriko un Dienvidsudāna, bet Ķīnai ir divi zaudējumi.

Finālturnīra 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas turpinās cīņu par 1.-16.vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas cīnīsies par 17.-32.vietu.

A, B, C un D apakšgrupas komandas cīnās Filipīnās, E un F apakšgrupas izlases spēlē Japānas pilsētā Okinavā, bet G un H apakšgrupu cīņas notiek Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrā tiks noskaidrotas septiņas Parīzes olimpisko spēļu turnīra dalībnieces, kā arī vēl 19 valstsvienības, kuras kopā ar piecu reģionu priekškvalifikācijas sacensību uzvarētājām nākamvasar cīnīsies par pēdējām četrām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

Seko līdzi jaunākajām basketbola finālturnīra aktualitātēm "Apollo.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu