VIDEO Artūrs Žagars par sajūtām spēles pret Lietuvu laikā, pasaules rekorda laušanu un attiecību statusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Felipe Gabriel Xavier

Latvijas basketbola izlase sestdien, 9. septembrī, spēlē pret Lietuvu noslēdza dalību FIBA Pasaules kausā, ierindojoties 5. vietā. Spēlē sevišķi izcēlās Artūrs Žagars, kurš laboja FIBA rekordu, izpildot 17 rezultatīvas piespēles. Kopā ar Felipi Gabrielu Ksavjēru Žagars īpašā video "Apollo.lv" lietotājiem pastāsta par emocijām spēles laikā, nākotnes plāniem, kā arī atklāj arī savu attiecību statusu. 

Žagars saka - sajūta pēc veiksmīgās spēles esot "forša". "Esam TOP 5, nav slikti," saka talantīgais basketbolists. 

Video: Artūrs Žagars sarunājas ar Felipi Gabrielu Ksavjēru

Par savu sniegumu spēlē Žagars noskaņots līdzīgi. "Ļoti forši. Esmu ļoti lepns." Lauzt pasaules rekordu šajā spēlē nav gaidījis, taču par pietuvošanos sasniegumam spēles laikā viņam atgādinājuši komandas biedri. "Kādas divas vai trīs minūtes pirms spēles beigām, kad devos laukumā, man Dairis Bertāns un Emīls Toms teica, ka atlikušas tikai divas piespēles līdz rekordam."

Vaicāts, vai gaidīja uzvaru ar gandrīz 30 punktu pārsvaru, Žagars min, ka nē, taču komanda uz uzvaru bijusi ļoti noskaņota.

"Mēs šo spēli uztvērām personīgi, jo Taivānā Lietuvai zaudējām ar gandrīz 30 punktu starpību. Šī bija nākamā spēle, tāpēc bijām tādi kaujinieciski."

Lai gan attiecības starp latviešu faniem un "braļukām" lietuviešiem ir labas un īpaši neizceļas ar sīvu konkurenci, Žagars min, ka spēlētāju vidū tā gluži neesot. ""Braļukas" vairāk ir fanu vidū - starp spēlētājiem ne tik ļoti."

Plānus pēc čempionāta beigām Žagars sīki neizklāsta. "Braukšu atpakaļ uz Latviju. Esmu vēl brīvs aģents - tad jau manīs." Viņš atklāj, ka ir daži klubi, kam viņš potenciāli varētu pievienoties, taču detaļās neieslīgst.

Pievēršoties savam attiecību statusam, kam sevišķi lielu uzmanību pievērš Latvijas sabiedrība, Žagars apstiprina, ka esot brīvs un plāno nopietnāk pievērsties mīļotās sievietes atrašanai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu