VIDEO NBA zvaigzne Jokičs pamatīgi "atlaiž" Serbijas basketbola izlases un Džokoviča svinībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikola Jokičs
Nikola Jokičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Denveras "Nuggets" līderis Nikola Jokičs neliedza vaļu atpūtai Serbijas basketbola valstsvienības un tenisista Novaka Džokoviča kopējās svinībās.

Otrdien, 12. septembrī, Serbija mājās sagaidīja savus varoņus - basketbola izlasi un tenisistu Novaku Džokoviču.

Apjomīgām svinībām bija pamatots iemesls, jo Džokovičs ASV atklātajā čempionātā izcīnīja savas karjeras jau 24. "Grand Slam" titulu, atgriežoties arī ATP ranga līderpozīcijā. Savukārt Serbijas basketbola izlase atgriezās no Manilas, kur tika izcīnīta Pasaules kausa finālturnīra sudraba medaļa.

Tiek lēsts, ka Belgradā savus varoņus klātienē sagaidījuši ap 50 tūkstošiem cilvēku. Pat pieredzes bagātais Džokovičs nespēja slēpt asaras.

Pasākums gan acīmredzot turpinājās arī krietni šaurākā lokā. Ballītē pēc oficiālajām svinībām piedalījās arī divkārtējais NBA MVP un aizvadītās sezonas čempions Nikola Jokičs, kurš gan Serbijas valstsvienībai šajā Pasaules kausa finālturnīrā nepalīdzēja "fiziska un psiholoģiska noguruma" dēļ.

Tas gan viņam netraucēja izbaudīt sagaidīšanas pasākuma neoficiālo daļu...

Jokičs aizvadītajā sezonā, kā jau minēts, kļuva par NBA čempionu, izpelnoties arī finālsērijas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja godu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu