Sodīta sieviete, kura izlikās par nāvīgi slimu un piesavinājās tūkstošiem dolāru lielus ziedojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sieviete, kura no vairāk nekā 400 cilvēkiem izkrāpa tūkstošiem dolāru, izliekoties, ka viņai ir vēzis, ir saņēmusi tiesas spriedumu.

Medisona Ruso apgalvoja, ka viņai ir aizkuņģa dziedzera vēzis, leikēmija un futbolbumbas izmēra audzējs, dokumentējot savas slimības sociālajos tīklos.

Vēlāk viņa ziedošanas portālā “GoFundMe” izveidoja lapu, ar kuru savāca gandrīz 40 tūkstošus ASV dolāru cilvēku ziedojumos.

Vēlāk atklājās, ka Ruso nekad nav bijusi slima un tas viss ir krāpniecība. Policijas ziņojumos tika teikts, ka Ruso “nekad nav ticis diagnosticēts vēzis vai audzējs  kādā medicīnas iestādē”.

Deviņpadsmitgadīgā jauniete vēlāk tika apsūdzēta par zādzību. “GoFundMe” visiem ziedotājiem atgrieza Ruso ieskaitītos līdzekļus.

Vairākus mēnešus pēc Ruso aizturēšanas jaunā sieviete ir saņēmusi sodu un viņai ir izdevies izvairīties no jebkāda cietumsoda.

Ruso tika piespriests 10 gadu nosacīts sods. Tāpat viņai jāsamaksā 39 tūkstošu dolāru kompensācija un vairāk nekā tūkstotis naudassodā. Viņai piespriestais sods ietver arī 100 stundu sabiedrisko darbu.

Lai gan Ruso atzina savu vainu zādzībā, viņa sacīja, ka stāstu par vēzi izdomājusi nevis tāpēc, lai nopelnītu naudu, bet gan lai mēģinātu “atkal apvienot savu ģimeni”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu