VIDEO 37 gadus vecs vīrietis Biķernieku mežā apmetas uz dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Ceturtās studijas" sižeta

LTV raidījuma "Ceturtā studija" skatītāji bažījušies, ka Biķernieku mežā Rīgā atgriezusies Natālija, kas tolaik tur apmetusies uz dzīvi. Žurnālisti devušies izpētīt situāciju un sapratuši, ka mežā patiešām kāds dzīvo, taču tā nemaz nebija Natālija. 

Mežā atrastajā migā vienīgais patvērums no lietus un vējiem ir vairāki lietussargi. Tās iemītniekam pie rokas redzamas alkohola pudeles un apģērbs. Žurnālistiem, kas ieradušies meklēt Natāliju, viņš saka, ka sievieti nepazīstot. 

Video: "Ceturtās studijas" sižets

Apģērbus viņam esot sanesuši labi cilvēki. Uz mežu nācis dzīvot, jo Rīgā plosījies Covid-19. Par vīrieti mežā informēts Rīgas domes Labklājības departaments. Situācijas risināšanā iesaistīti Rīgas patversmes Mobilās brigādes darbinieki, kas parūpēsies par šo personu. 

Brigādes pārstāvis Mārtiņš Stukovs-Ķīsis norāda, ka cilvēki uz dzīvi mežos apmetas ārkārtīgi reti. Pārsvarā priekšroku dod dažādām dārza mājiņām. 

Par aktivitātēm Biķernieku mežā žurnālistus informēja raidījuma skatītāji, kas nodomāja, ka mežā ir atgriezusies sieviete vārdā Natālija, kas tur apmetās uz dzīvi pēc tam, kad parādu dēļ tika izlikta no dzīvokļa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu