VIDEO NBA atzīst, ka tiesneši nesenajā mačā apdalījuši Porziņģa "Celtics"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Naktī uz ceturtdienu, 9. novembri, otro zaudējumu pēc kārtas cieta Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA), piekāpjoties Filadelfijas "76ers". Līgas publiskotajā tiesnešu vērtējumā atzīts, ka bostoniešiem spēles beigās vajadzēja tikt pie vēl vienas iespējas.

Bostonas "Celtics" komanda viesos ar rezultātu 103:106 (27:22, 27:39, 17:20, 32:25) zaudēja Filadelfijas "76ers" basketbolistiem.

Spēles izskaņā iespēja izraut neizšķirtu bija tieši Porziņģim, bet latvieša raidītais tālmetiens bija par īsu. Pats basketbolists pēc mača neslēpa, ka jau metiena brīdī apzinājies – tālmetiens lidos grozam secen.

NBA pēc katra mača publicē tā saukto pēdējo divu minūšu atskaiti, kurā tiek izanalizēti visi tiesnešu lēmumi mača noslēdzošo divu minūšu laikā.

"Celtics" un "76ers" mača atskaitē norādīts, ka bumbai pēc Porziņģa metiena vajadzēja atgriezties bostoniešu rīcībā, jo Embīds pēc atlēkušās bumbas savākšanas uzkāpis uz laukuma līnijas.

Šis incidents notika brīdī, kad spēlē bija atlikušas vēl četras sekundes, kas ir pietiekoši daudz laika, lai no auta izspēles izkārtotu vēl vienu puslīdz kvalitatīvu tālmetienu.

"Celtics" ar piecām uzvarām septiņos mačos Austrumu konferencē ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu