"Viņš ir smieklīgāks nekā jums šķiet." "Celtics" zvaigzne priecājas par attiecībām ar Porziņģi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps porziņģis un Džeilens Brauns
Kristaps porziņģis un Džeilens Brauns Foto: AFP / Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" līderiem Džeilens Brauns sarunā ar medijiem paudis prieku par attiecībām ar latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi.

Porziņģis "Celtics" vienībai maiņas darījumā pievienojās šā gada vasarā. Lai tiktu pie Porziņģa, Bostona bija spiesta šķirties no ģērbtuves līdera un komandas veterāna Markusa Smārta.

Kā atzīst Brauns, Porziņģis jaunajā komandā ir pamanījies iedzīvoties ļoti labi.

"Ir jautri. Mēs dzīvojam vienā ēkā, līdz ar to ar viņu varu pavadīt daudz laika, piemēram, braucot mājās no lidostas. KP ir smieklīgs. Viņš ir smieklīgāks nekā jums šķiet. Viņš ir labs čalis. Viņš piemiedz ar aci katru reizi, kad tevi ierauga. Prasīju, kāpēc viņš man miedz ar aci? Bet, jā, KP ir stilīgs čalis," sacīja Brauns.

Protams, lieliskas attiecības ārpus laukuma uzreiz negarantē labu sapratni laukumā, tomēr, kā norāda Brauns, arī sadarbība uz parketa neesot problemātiska.

"Mums ir izdevies izveidot dažas sadarbības, kas ir diezgan labas. Pretiniekiem ir jāizdara izvēli starp manis vai Kristapa apstādināšanu. Jūs jau esat redzējuši nedaudz no tā," norādīja Brauns.

"Celtics" nākamo maču aizvadīs naktī uz 16. novembri, plkst. 2.30 pēc Latvijas laika mēģinot atspēlēt iepriekš piedzīvoto zaudējumu pret Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu