EURO 2024 izloze: Čempioni Itālijas futbolisti ielozēti "nāves grupā"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Pašreizējā Eiropas čempione Itālija 2024. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā B apakšgrupā spēlēs ar Spāniju, Horvātiju un Albāniju, noskaidrojās sestdien notikušajā izlozē.

A grupā tiksies mājiniece Vācija, Ungārija, Skotija un Šveice.

C grupā spēkus mēros Anglija, Dānija, Slovēnija un Serbija.

D grupā Francija stāsies pretī Austrijai, Nīderlandei un "play-off" A zara uzvarētājai, kas būs Igaunija, Polija, Velsa vai Somija.

E grupā Beļģija tiksies ar Rumāniju, Slovākiju un "play-off" B zara uzvarētāju, kas būs Bosnija un Hercegovina, Ukraina, Izraēla vai Islande.

F grupā Portugāle spēlēs ar Turciju, Čehiju un "play-off" C zara uzvarētāju, kas būs Gruzija, Luksemburga, Kazahstāna vai Grieķija.

Par vienu ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālturnīru un vietu D apakšgrupā "play-off" kārtā A zarā nākamā gada martā cīnīsies Igaunijas-Polijas un Velsas-Somijas pāra uzvarētāja. B zarā pusfinālos tiksies Bosnija un Hercegovina ar Ukrainu un Izraēla ar Islandi, uzvarētājām cīnoties par vietu E apakšgrupā. Savukārt C zarā pusfinālos būs Gruzijas un Luksemburgas, kā arī Kazahstānas un Grieķijas dueļi, noskaidrojot komandu, kas cīnīsies F apakšgrupā.

Eiropas čempionāts no 2024.gada 14.jūnija līdz 14.jūlijam norisināsies desmit Vācijas pilsētās.

Pašreizējā Eiropas čempione ir Itālija, kura 2021.gadā Londonā finālā pēcspēles sitienos pieveica Angliju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu