Pirmdienas horoskops: 18. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RossHelen/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 18. decembrim. 

AUNS

Daudziem jau svētku noskaņa, bet tev jauni plāni un jauni mērķi. Būs vēlme īpašu uzmanību pievērst biznesa ziņām, rakstīt projektus, meklēt jaunus sadarbības partnerus.

VĒRSIS

Trauksies no viena darba pie cita un tas radīs mazliet nervozu atmosfēru. Tāda sajūta, ka visi svarīgie darbi sadrūzmējušies tieši pirms svētkiem.

DVĪŅI

Jauka pirmdiena. Dvēselē gaišas noskaņas, visapkārt smaidīgi cilvēki, kas izstaro pozitīvismu. Pat veikala burzmā, gādājot svētku dāvanas, „rūgumpodi” diez vai ceļā gadīsies.

VĒZIS

Pārskatot vēl šīgada darba plānus, atklāsi, ka jāiespringst: varbūt jāsarīko kāda ārpuskārtas plānošanas sanāksme vai jāpārdala pienākumi kolektīvā. Viena traka dieniņa...

LAUVA

Profesionālo pienākumu netrūks, var pat atklāties, ka kāds darbs burtiski “svilst”, un tikai tu spēj ar to tikt galā. Spriedzes apstākļos sargies sarunāt ko lieku, jo tad strīdi vērsīsies plašumā.

JAUNAVA

Tava perfektā darba organizācija sadarbības partneru vidū tiek ļoti augstu vērtēta. Iespējams, vajadzēs ne tikai saplānot gada nogales darbus, bet jau nodarboties ar nākamā gada iecerēm vai budžetu.

SVARI

Piņķerīgs nedēļas sākums. Darbi kavējas, rodas dažādi pārpratumi, kāds apvainojas bez iemesla. Jācenšas saglabāt miers un jāliek lietā diplomāta spējas. Tev izdosies.

SKORPIONS

Profesionālajā vidē iespējamas sarežģītas situācijas, kurās gan pašam, gan kolēģiem grūti saglabāt mieru. Tver visu vieglāk, jo stress un nervozēšana maz ko mainīs.

STRĒLNIEKS

Tu atradīsies notikumu epicentrā un tas iedvesmos. Varēsi parādīt savas spējas koordinējot procesus, menedžējot problēmsituācijas, sniedzot kolēģiem noderīgus padomus.

MEŽĀZIS

Apcerīgs noskaņojums – daudz prātosi par eksistenciāliem jautājumiem, dzīves vērtībām un ceļu, kas tev ejams. Apdomā nākotnes mērķus. Kaut ko dzīvē vajag mainīt.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas prasīs darbs, jo situācijas būs mainīgas un nemierīgas. Visus strīdīgos jautājumus risini rāmi, un neklausies kritiķos, jo pats zināsi, ko dari un kādu rezultātu vēlies sasniegt.

ZIVIS

Ieklausies citu viedoklī un respektē to. Tomēr nevajag piekāpties tikai tāpēc, lai saglabātu mieru. Un atceries, ka pārāk labam būt nav labi – kāds tavu vēlmi palīdzēt var izmantot savtīgos nolūkos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu