Sākusies balsošana par šī gada Latvijas labākajiem volejbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova
Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova Foto: FIVB

15. decembrī sākās balsošana par Latvijas 2023. gada labākajiem volejbolistiem un pludmales volejbolistiem, ziņo Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Balsošana no 15. līdz 25.decembrim notiks tīmekļa lapā "Balso.volejbols.lv/labakie-2023", balsojot par gada volejbolistu un volejbolisti, gada komandu volejbolā un gada pludmales volejbola duetu, kā arī uzlecošo zvaigzni.

Vienas dienas laikā no vienas viedierīces balsot drīkst vienu reizi.

Par gada volejbolista titulu cīnās trīs Latvijas izlases spēlētāji Kristaps Šmits, Renārs Pauls Jansons un Edvīns Skrūders, kuri vīriešu izlases rindās uzvarēja Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Eiropas Sudraba līgā.

Uz gada volejbolistes titulu mērķē divas Latvijas izlases spēlētājas Marta Kamēlija Levinska un Anija Jurdža, kuras startēja CEV Eiropas Sudraba līgā.

Gada komandas balvai nominēta "Ezerzeme"/DU, RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala", Sudraba līgā uzvarējusī Latvijas vīriešu volejbola izlase, Latvijas U-22 sieviešu izlase un "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" sieviešu komanda.

Uz gada pludmales komandas titulu pretendē Tīna Graudiņa/Anastasija Smaoilova, Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs, Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Līva Ēbere/Deniela Konstantinova.

Par gada uzlecošo zvaigzni var kļūt volejbolisti Armands Rokjāns un Karmena Struka vai pludmales volejbolisti Līva Ēbere un Toms Liepa.

Gada titulu ieguvēji tiks noteikti, ņemot vērā līdzjutēju balsojumu (40%), sporta žurnālistu (30%) un LVF valdes viedokli (30%).

Gada treneri pludmales un klasiskajā volejbolā, gada tiesnesi pludmales un klasiskajā volejbolā, gada sēdvolejbolistu, kā arī gada sporta skolu noteiks LVF komisijas.

Uzvarētāji tiks paziņoti un apbalvoti svinīgā pasākumā "Gada balva volejbolā" 13.janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu