Sestdien Rīgā notiks labdarības pasākums bez pajumtes palikušo dzīvnieku atbalstam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien plkst. 12 Rīgā, Slokas ielā 37, Itas Kozakēvičas Latvijas Nacionālo kultūras biedrību asociācijas namā notiks labdarības pasākums "Ieskaties sirdī 2023", lai atbalstītu bez pajumtes palikušos dzīvniekus, informēja organizatori.

Labdarības pasākumā paredzēts koncerts, Latvijas mākslinieku darbu izstāde, radošās darbnīcas bērniem un liels Ziemassvētku tirdziņš.

Visi līdzekļi tiks novirzīti, lai apmaksātu pagaidu mājās esošajiem dzīvniekiem, par kuriem rūpējas biedrība "Dzīvnieku palīdzības dienests", sniegtos veterināros pakalpojumus un nodrošināt barību.

Tirdziņā būs iespējams iegādāties vietējo amatnieku izstrādājumus, mākslinieku darbus, konditorejas izstrādājumus un daudz citu interesantu lietu, kas lieti noderēs un iepriecinās Ziemassvētku laikā.

Visi ieņēmumi nonāks biedrības "Dzīvnieku palīdzības dienests", kas pašlaik atbalsta un uztur 120 kaķus un suņus, pārziņā.

Labdarības pasākumu rīko biedrība "Dzīvnieku palīdzības dienests" sadarbībā ar Kozakēvičas Latvijas nacionālo kultūras biedrību asociāciju un tās priekšsēdētāju profesoru Rafi Haradžanjanu.

Ieeja pasākumā būs par ziedojumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu