Otrdienas horoskops: 19. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tatyana Vyc/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 19. decembrim. 

AUNS

Pie darījumu sarunu galda patlaban nesēdies un līgumus neslēdz. Idejas pieraksti un noglabā vēlākam laikam. Iespējamas neskaidras situācijas un dokumentos var ieviesties kļūdas.

VĒRSIS

Skubināsi visus strādāt čaklāk. Kāds no kolēģiem tavas aktivitātes uzskatīs par pārāk pārspīlētām. Varbūt tiešām jāapstājas un jānosaka prioritātes! Kaut ko var atstāt arī uz vēlāku laiku.

DVĪŅI

Darbā neko jaunu neuzsāc, un papildus pienākumus neuzņemies. Ja ķersies pie kā nopietna, var gadīties kļūmes. Vakarā aktīva saziņa ar draugiem, jāapspriež nedēļas nogales plāni.

VĒZIS

Raugies, lai darbā viss vienlīdzīgi un godīgi, jo kāds var gribēt paslinkot uz tā rēķina, ka tu esi ļoti labs cilvēks. Vakarā dari to, kas harmonizē, sniedz mieru un pozitīvas emocijas.

LAUVA

Pacilāts garastāvoklis un gaisā jaušama svētku sajūta. Tev dāsna sirds un būs vēlme dalīties labestībā – sūtīt kādu ziedojumu vai dāvanu, tiem, kam grūti klājas.

JAUNAVA

Darbā kādā brīdī šķitīs, ka notiek cīņa ar vējdzirnavām. Varbūt kaut ko iespējams atlikt uz vēlāku laiku, jo, darot visu uzreiz, ir risks kļūdīties.

SVARI

Darbu gūzmā nepalaid garām iespējas palielināt ienākumus: kāds jauns piedāvājums vai papildus darbiņš. Labs laiks arī, lai padomātu par mācībām. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā.

SKORPIONS

Daudz diskusiju, kurās iztērējas enerģija. Ja notiekošais galīgi nav pa prātam un rodas sajūta, ka vienas un tās pašas problēmas atkārtojas atkal un atkal, tad vajadzētu lūkoties pēc cita darba.

STRĒLNIEKS

Iespējamas sabiedriskās aktivitātes, prezentācijas, korporatīvais pasākums vai tikšanās ar draugiem. Iespējams, īstajā brīdī satiksi vajadzīgos cilvēkus.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Bet, lai mainītu, nepieciešamas jaunas zināšanas. Meklē informāciju tīmeklī un mācies, kā arī uzklausi citu cilvēku pieredzi.

ŪDENSVĪRS

Tev ir pieredze, prāts darbosies asi un precīzi un intelekts būs augstā līmenī. Gudrs cilvēks ne vienmēr ir tas, kurš daudz zina, bet gan tas, kurš savas zināšanas prot likt lietā.

ZIVIS

Darbā vai biznesā būsi noskaņots aktīvi rīkoties. Virzi savas darba spējas konkrēta mērķa sasniegšanai, tā daudz paveiksi. Vajadzētu padomāt par jauniem biznesa plāniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu