VIDEO Merzļikins un Girgensons nepiedalās savu komandu savstarpējā mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Spensers Mārtins
Spensers Mārtins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien palika rezervē Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda guva uzvaru.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 9:4 (3:1, 4:1, 2:2) pārspēja Bufalo "Sabres" komandu, kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons, kas šajā mačā nespēlēja.

Ar trim vārtiem jeb "hat trick" uzvarētāju rindās izcēlās Kirils Marčenko, 1+2 iekrāja Džonijs Gudro, bet pa 1+1 savā kontā ierakstīja Kouls Silindžers, Šons Kuralī, Adams Fantilli un Kents Džonsons, bet vēl vienus vārtus guva Ēriks Gudbransons.

"Sabres" sastāvā pa 1+1 sakrāja Rasmuss Dalīns un Dilans Kozens, bet pa vārtiem Teidža Tompsona un Kaila Okposo kontā.

"Blue Jackets" vārtos šajā mačā bija Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 25 no 29 mājinieku metieniem, tiekot galā ar 86,2% metienu. Pretējos vārtos spēli uzsāka Devons Levi, kurš tika galā ar 14 no 18 metieniem, bet otrā perioda sākumā viņu nomainījušais Uko-Peka Lūkonens atvairīja 11 no 16 metieniem.

"Blue Jackets" ar 27 punktiem 33 spēlēs ieņem 15.vietu Austrumu konferencē, bet "Sabres" ar 29 punktiem atrodas vienu pozīciju augstāk.

Nākamos mačus "Blue Jackets" un "Sabres" aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Toronto "Maple Leafs" hokejistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu