"Svarīgi ir palīdzēt." Iedzīvotājus aicina ziedot Bērnu slimnīcas fonda atbalsta virzieniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Bērnu slimnīcas fonds (BSF) aicina ziedot dažādiem atbalsta virzieniem - piepildīt Drosmes kastes, palīdzēt bērniem ar autiskā spektra traucējumiem, kustību traucējumiem, kā arī vecāku mājas attīstīšanā.

BSF mājaslapā ir aprakstīti vairāki atbalsta virzieni, kas aicina ikvienu atbalstīt un ziedot, lai palīdzētu bērniem un to vecākiem. Viena no iniciatīvām ir par Vecāku māju. "Lai Vecāku māja varētu turpināt savu misiju, ir nepieciešams piesaistīt finansējumu nākamajiem gadiem (2023. līdz 2025. gadam 285 tūkstošu eiro apmērā) - tādēļ uzsākta ziedošanas kampaņa "Tuvums dziedē".

Kampaņas galvenā ideja vēsta, ka vecāku tuvums saslimušajiem bērniem ir vienas no labākajām zālēm, tādējādi, esot tuvāk saviem bērniem, var nonākt arī tuvāk viņu atlabšanai. Vecāku māja atbalsta vecākus, lai viņiem būtu spēks atbalstīt savus bērnus," vēstīts BSF mājaslapā.

Bērniem ar kustību traucējumiem un autiskā spektra traucējumiem ir nepieciešams atbalsts. 

"Ikdienā uzklausot vecākus, esam sapratuši, ka svarīgi ir palīdzēt gan finansiāli, gan emocionāli, tamdēļ esam radījuši vairākus atbalsta mehānismus, lai vecāks varētu koncentrēties un pilnvērtīgi veikt savu galveno uzdevumu – palīdzēt bērniņam veseļoties un attīstīties," vēsta BSF.

Arvien biežāk gan uzņēmumi, gan privātpersonas vēlas iesaistīties labdarībā arī ieguldot darbu, enerģiju un idejas. Ir dažādi ir veidi, kā palīdzēt un atbalstīt. Un ne vienmēr tas ir finansiāls ziedojums, bieži vien tik pat ļoti nozīmīgs ir laiks, ko varam veltīt slimnīcas pacientiem. Vairāk uzzini šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu