Zināmas Balinska jaunā līguma finansiālās detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uvis Jānis Balinskis
Uvis Jānis Balinskis Foto: AFP / Scanpix

Hokeja ziņu portāls "PuckMedia" savā platformas X kontā publicējis Latvijas hokejista Uvja Jāņa Balinska jaunā līguma detaļas.

"PuckMedia" regulāri publicē informāciju par NHL līgumiem, hokejistu savainojumiem un arī advancēto statistiku. Medijs ziņo, ka Balinska jaunais līgums ievērojami neatšķirsies no līdzšinējā.

Jau ziņots, ka Balinskis un "Panthers" vienojušies par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem. Līdz šim Balinskis spēlēja ar tā saukto divvirzienu līgumu 850 tūkstošu ASV dolāru vērtībā.

Jaunais latvieša līgums būs ar tādu pašu naudas summu sezonā, bet būtiskākā nianse ir tāda, ka tagad viņa kontrakts ir vienvirziena. Tas nozīmē, ka ar nākamo sezonu Balinskis pilnu līguma summu saņems arī gadījumā, ja tiks nosūtīts uz Amerikas hokeja līgu (AHL), kur atrodas šobrīd.

Balinskis šosezon, piedzīvojot debiju NHL, pasaulē spēcīgākajā līgā 18 mačos guvis vienus vārtus, atdevis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu 0. NHL vienībā atgriežoties sastāvā vairākiem aizsargiem, latvietis sezonu turpina Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur Šarlotas "Checkers" rindās astoņās spēlēs guvis vidēji punktu katrā (1+7), kā arī ticis pie neitrāla lietderības koeficienta 0.

Iepriekšējās trīs sezonas Balinskis pavadīja Čehijā, kur pārstāvēja Liberecas "Bīlī Tygrži" un Litvīnovas "Verva" komandu. Pirms došanās uz Čehiju aizsargs spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībā Rīgas "Dinamo", 135 KHL aizvadītās spēlēs sakrājot 34 (10+24) rezultativitātes punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu