Amerikāniete nonāvējusi sava dzīvesbiedra meitu, iebarojot viņai baterijas un skrūvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Southern Man/"X"

Ceturtdien, 11. janvārī, policija arestējusi Pensilvānijas iedzīvotāju Elīsiju Ouensu. Sievietei izvirzītas apsūdzības viņas dzīvesbiedra vienu gadu vecās meitas slepkavībā 2023. gada jūnijā, iebarojot viņai baterijas, skrūvi un citus indīgus priekšmetus, ziņo ASV izdevums "People".  

Viengadīgās Arisas Alferas asinīs konstatēts letāls acetona daudzums. Prokuratūra norāda, ka Airisa norijusi vairākas baterijas, metāla skrūvi un ūdens pērlītes. 

Ouensa pirms tam tiešsaistē pētījusi, kādu kaitējumu bērnu veselībai spēj nodarīt ūdens pērlītes un baterijas. Airisa savās mājās bezsamaņā tika atrasta 25. jūnijā, bet nomira slimnīcā četras dienas vēlāk. Kopā ar mazo meiteni dzīvoja arī Ouensa. 

Prokuroratūra norāda, ka Ouensa kopš februāra pētījusi cilvēka veselībai kaitīgus mājsaimniecības produktus, meklēšanā izmantojot tādas frāzes kā "skaistumkopšanas produkti, kas ir indīgi bērniem" un "zāles, kas izraisa nejaušu saindēšanās nāvi bērniem".

Līdzās slepkavībai Ouensai ir izvirzītas vairākas citas apsūdzības, tostarp slepkavības mēģinājumā, uzbrukumā bērnam un bērna drošības apdraudēšanā. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu