VIDEO Atklāj jaunas detaļas par sprādzienu Jēkabpils tirdzniecības centrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: radio1.lv/Degpunktā

Jau ziņots, ka šodien Jēkabpilī, uzsprāgstot apkures katlam, tirdzniecības centrā "Atpūta" gājis bojā cilvēks. Raidījums "Degpunktā" atklāj jaunas detaļas par traģēdiju.

Trešdienas plkst. tika 07.09 saņemts izsaukums uz Viestura ielu Jēkabpilī, kur divstāvu sabiedriskā ēkā bija izveidojies sadūmojums.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg sadzīves mantas ēkas pagrabstāvā 15 kvadrātmetru platībā un ir izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Ugunsgrēkā dzīvību zaudējis tirdzniecības centra darbinieks - kāds 1969.gadā dzimis vīrietis.

Tirdzniecības centra "Atpūta" darbinieks raidījumam "Degpunktā" stāsta, ka, atbraucot no rīta, neviens nav paskaidrojis, kas noticis. Tikmēr apģērbu veikala pārdevēja gan saka, ka, ierodoties darbā, bijusi informēta.

Blakus mājas iedzīvotājs stāsta, ka no trokšņa pamodies, bet nenojautis nelaimes apmēru un atkal aizmidzis.

Izskanējušo versiju par sliktiem darba apstākļiem un nepareizu apkures iekārtas izmantošanu raidījumam apstiprina vietējās pašvaldības policija, kuras priekšnieks pēdējo gadu laikā ēkas īpašniekam ir vairākkārt noformējis protokolus par daudziem un dažādiem administratīviem pārkāpumiem.

"Tas īpašnieks, kurš kurināja, kuram pieder tā ēka, attiecīgi kurināja ar visādiem atkritumiem, tikai ne ar kurināmo. Viņš dedzināja gan riepas, gan ķīmiskas vielas, gan drēbes.

Mēs jau to neredzējām, bet tur bija samests, esam visādā veidā mēģinājuši viņu ietekmēt, bet viņš nesadarbojas, neierodas uz pavēstēm," raidījumam norāda Jēkabpils pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu