Piektdienas horoskops: 19. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alena Ivochkina/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 19. janvārim.

AUNS

Kaut arī klāt nedēļas nogale, šī diena izcelsies ar steigu, dinamiku un lielu rosību. Jāuzmanās no pēkšņiem emociju uzplūdiem, un vakarā vēlams darīt to, kas palīdz relaksēties.

VĒRSIS

Tavi trumpji - dzīves gudrība un pieredze. Ja darbā gadījusies kāda kļūme, nekavējies to atzīt. Kopā ar kolēģiem ātri visu izlabosi. Vakarā iedvesmojoši sirdslietu piedzīvojumi.

DVĪŅI

Daudz komunikācijas. Kāds var saņemt priekšlikumu iesaistīties jaunā projektā, kādam algas pielikums vai prēmija, kādam sekmīgs darījums biznesā. Rosīgā gaisotnē jutīsies kā zivs ūdenī.

VĒZIS

Daudz sarunu. Kādam nepieciešams padoms, kāds vēlas apspriest darba jautājumus, kāds vienkārši izkratīt sirdi. Uzklausi, palīdzi, iesaki – cilvēki būs pateicīgi.

LAUVA

Darba vidē esi lietišķs un konstruktīvs un turies tālāk no sūdzībniekiem. Izdari savu darāmo un pievērsies citām lietām. Sirsnīgs vakars kopā ar mīļoto.

JAUNAVA

Jāuzmanās no sava viedokļa uztiepšanas, var rasties domstarpības ar līdzcilvēkiem. Lietišķajā jomā neko jaunu neuzsāc, labāk pievērsies privātajai dzīvei. Mīlestība iedvesmos.

SVARI

Darbā var nākties ātri reaģēt uz situācijām. Iespējama atklāsme, ka dzīve un tehnoloģijas steidzas uz priekšu ļoti strauji. Meklē mūsdienīgus risinājumus.

SKORPIONS

Pievērs uzmanību finansēm un nepalaid garām iespējas. Svarīgos jautājumos pakonsultējies ar kolēģiem, taču lēmumus pieņem pats pēc sava prāta. Ieklausies arī intuīcijā.

STRĒLNIEKS

Ja darbi neiet no rokas, sakoncentrējieties un nemetiet plinti krūmos. Prāts darbosies asi, idejas noderīgas un daudz panāksi ar līdzcilvēku atbalstu. Vēlāk - gandarījums par paveikto.

MEŽĀZIS

Raksti projektus un iesaisties ambiciozos pasākumos. Pamats zem kājām ir stabils, zināšanu pietiek, vienīgi – vajag vairāk pārliecības. Varbūt talkā nāks sirsnīgi cilvēki.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs, darbojoties ar līgumiem, un pret jauniem projektiem vai piedāvājumiem vajadzētu izturēties vērtējoši. Parādi dokumentus speciālistiem.

ZIVIS

Ļoti radoša diena, kad var dzimt kāda interesanta un dzīvotspējīga profesionālā ideja. Vienīgās problēmas var celties no karstasinīgas viedokļu apspriešanas. Esi savaldīgs un mācies pacietību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu