Būvkompāniju "Velve" turpmāk vadīs Jānis Lapiņš

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Būvkompāniju SIA "Velve" turpmāk vadīs Jānis Lapiņš, kurš no piektdienas ir vienīgais uzņēmuma valdes loceklis ar tiesībām atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu,  informēja "Velves" pārstāvji.

Lapiņam ir liela pieredze uzņēmuma operatīvajā un stratēģiskajā plānošanā, komandas vadībā, biznesa attīstībā, kā arī pārmaiņu vadībā.

Iepriekš Lapiņš ieņēmis valdes locekļa amatu AS "Latvijas valsts meži", pirms tam VSIA "Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā", kā arī SIA "LDz infrastruktūra", atbildot par būvniecības projektu realizāciju, informācijas tehnoloģiju sistēmu izstrādi un Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu piesaisti, kā arī citiem administratīviem jautājumiem.

Līdzšinējais pagaidu valdes loceklis Ivo Dubkevičs neturpina darbu uzņēmumā. Dubkevičs turpina darbu kā "Velves" mātesuzņēmuma "MN Holding" valdes padomnieks.

Būvfirma "Velve" 2022. gadā strādāja ar 69,152 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānija cieta zaudējumus 3,181 miljona eiro apmērā, pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Kompānija "Velve" reģistrēta 1992. gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,423 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir kompānija AS "MN Holding", bet patiesā labuma guvēja ir Jekaterina Ņikuļina.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu