Pirmdienas horoskops: 22. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Okrasiuk/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 22. janvārim.

AUNS

Patlaban ir īstais brīdis, lai parādītu savas profesionālās spējas un enerģiski virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Ja čakli strādāsi, tad bankas kontā būs patīkama aina.

VĒRSIS

Nebīsties iziet ārpus ierastās komforta zonas, un pasākt ko jaunu. Ja prātā kāda neparasta „spicā ideja”, tad ir vērts to ielikt ekseļa tabulā, lai var redzēt izdevīgumu.

DVĪŅI

Jau no nedēļas pirmās dienas jāķeras pie pienākumiem ar pilnu jaudu. Ļoti iespējams, ka iekrājušies svarīgi darbi. Kurš gan cits tos darīs? Ja šķiet, ka visa kā par daudz, iesaisti kolēģus.

VĒZIS

Lieliska diena komandas darbam. Ir vērts sarīkot „prāta vētru”, kurā radīsies interesantas idejas vai jauni risinājumi senām un ieilgušām problēmām.

LAUVA

Rosies aktīvi un tavā profesionālajā darbībā ienāks pozitīvas pārmaiņas. Kādā brīdī gan ap sirdi nemierīgi un grūti kontrolēt situācijas. Lai arī kas notiktu, tu sekmīgi tiksi galā.

JAUNAVA

Nedēļas pirmā diena solās būt nemierīga, ar jaunām vēsmām bagāta. Atsevišķās situācijās reaģēsi diezgan emocionāli, un būsi priecīgs, kad vakarā varēsi atpūsties omulīgā mājas atmosfērā.

SVARI

Satraukumu var radīt situācijas darbā, kurām nerodi risinājumu. Ievelc dziļi elpu, noskaiti līdz desmit un lūko, ko lietas labā darīt. Vērtīgus padomus sniegs pieredzējušākie kolēģi.

SKORPIONS

Ļoti aktīva diena. Tāda sajūta, ka tu spēj darīt vairākus darbus vienlaikus un vienlaikus līdzdarboties dažādu svarīgu jautājumu izlemšanā. Augsts enerģijas potenciāls un mērķtiecība.

STRĒLNIEKS

Esi apdomīgs naudas lietās un raugies, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Šodien sekmīgas darījumu sarunas. Lieti noderēs tavs optimisms, spēja pārliecināt un arī uzmundrināt cilvēkus.

MEŽĀZIS

Vēlams būt elastīgam, gatavam pieņemt jaunus spēles nosacījumus un izaicinājumus. Daudzas pārmaiņas sākumā šķiet grūtas, it īpaši tad, ja par visu svarīgāka dzīvē ir stabilitāte. Mācies mainīties!

ŪDENSVĪRS

Derētu padomāt, kādas jaunākās tehnoloģijas iespējams izmantot darba procesā. Apspriedies ar kolēģiem, nāc klajā ar idejām. Atstāsi labu iespaidu uz cilvēkiem, tevī klausīsies un arī izrādīs simpātijas.

ZIVIS

Ļoti dinamiska diena. Gribēsi paveikt to, ko biji iecerējis jau iepriekš. Svarīgajās lietās paļaujies uz sevi: var gadīties, kolēģi bārstījuši solījumus, kas vēlāk netiek pildīti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu