Trešdienas horoskops: 24. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Smile19/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 25. janvārim.

AUNS

Sekmīgs laiks savu ideju prezentēšanai plašākā lokā un domubiedru meklējumiem. Darbā daudz pienākumu un ir vērts runāt par algas pielikumu.

VĒRSIS

Sajutīsi sevī milzīgu enerģijas potenciālu un vēlmi darboties. Īstajā brīdī kāds labs cilvēks pasniegs palīdzīgu roku vai piespēlēs kādu ļoti noderīgu ideju.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā mazliet rutīna, mazliet stagnācija. Apstākļi izsituši no ritma. Ko darīt? Ir vērts pamācīties ko jaunu, uzlabot profesionālās iemaņas vai vispār pārkvalificēties.

VĒZIS

Jaunas iespējas darbā var saistīties ar ārzemju tēmu. Labs laiks, lai dotos komandējumā, kā arī, lai nokārtotu darīšanas iestādēs vai bankā. Vakarā, iespējams, jāpalīdz kādam radiniekam.

LAUVA

Izpalīdzīgam būt ir jauki, taču nevajadzētu pieļaut situācijas, ka tu tikai palīdzi un palīdzi un citi tikai saņem un saņem. Kādā brīdī jāprot pateikt „nē”, jo tu vari zaudēt daudz enerģijas.

JAUNAVA

Darbs ir dzīves sāls... Daudz pienākumu, liela atbildība. Tavs veikums tiks novērtēts un var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā. Ir vērts riskēt un mesties nezināmajā.

SVARI

Jaunas idejas par darbu vai biznesu. Ir īstais laiks, lai vienatnē sakārtotu domas un nospraustu jaunus mērķus. Tāpat arī sekmīgs periods mācībām. Tāda sajūta, ka galvā rosās tūkstoš domu.

SKORPIONS

Prāts darbosies asi, bet brīžam traucēs mainīgas emocijas. Ja rodas sajūta, ka vari kaut ko nokavēt, kaut ko nepaspēt, tad svarīgākajiem darbiem piesaisti kolēģus.

STRĒLNIEKS

Pienācis laiks atkal paplašināt redzesloku. Padomā par ziemas pieteikšanos studijām vai piesakies valodu kursos, lasi vai meklē informāciju internetā.

MEŽĀZIS

Gribētos, lai tavas profesionālās spējas tiek novērtētas lielākā atalgojumā. Lietišķās sarunas risini rāmi un meklē papildus peļņas iespējas. Radīsies jauni varianti.

ŪDENSVĪRS

Veiksme lietišķos jautājumos un darīšanās ar iestādēm, apdrošinātājiem vai bankām. Ja iepriekš esi atlicis šādas sarunas, tad tagad ir īstais laiks, lai visu atrisinātu.

ZIVIS

Rosīgi darbojoties, viss ies no rokas. Dzīves pieredze palīdzēs rast teju vai ideālus risinājumus sarežģītās situācijās. Tikai atceries arī par savām interesēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu