Pirmdienas horoskops: 29. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 29. janvārim.

AUNS

Daudz ideju, un profesionālajās lietās radoša iedvesma. Jau nedēļas pirmajā darba dienā jutīsies enerģijas viļņa galotnē. Koncentrējies svarīgākajam, tad ienākumi vairosies.

VĒRSIS

Parasti tev pašam par visu ir viedoklis, ko grūti mainīt, taču der ieklausīties arī citu domās. Lietišķajos jautājumos veiksme – kārto darīšanas iestādēs, raksti un iesniedz biznesa projektus.

DVĪŅI

Būsi noraizējies, ja darbā kaut kas nenotiks tā, kā iecerēts. Ir tāds teiciens, ka nav vērts pārdzīvot par lietām, ko nevari ietekmēt, un daudzi jautājumi atrisinās paši no sevis - pie tā arī pieturies.

VĒZIS

Rūpes par visu un visiem. Gādāsi un sniegsi padomus, arī tad, ja neviens to nelūgs. Ar šo uzmanīgi. Var rasties spriedze un kāds to uztvert kā iejaukšanos viņa kompetencē vai privātajā dzīvē.

LAUVA

Daudz pienākumu un daudz trauksmes. Nevarēs īsti saprast vai tu virzi notikumus vai notikumi tevi. Enerģiski darbojoties, parādīsi savu profesionalitāti un gūsi atzinību.

JAUNAVA

Tik liela atbildība, ka pēkšņi kādā brīdī var rasties jautājums: kāpēc tas viss jādara man? Pārskati darbu sarakstu – varbūt tiešām esi uzņēmies pārāk daudz.

SVARI

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Ja šķiet, ka tavs darbs un idejas netiek novērtētas adekvāti, tad par to jārunā. Un vēlams būt uzmanīgam, visā, kur iesaistīta nauda.

SKORPIONS

Ja kaut kas uz sirds vai nav pa prātam, tad runā. Tikai mazliet piedomā pie komunikācijas formas, jo skorpioniskais dzelonītis astes galā var kādam iedzelt visai sāpīgi.

STRĒLNIEKS

Pārskati ienākumu atbilstību darbu apjomam un izdari secinājumus. Varbūt kaut kas jāmaina, varbūt jāķeras pie jauniem projektiem un biznesa attīstības.

MEŽĀZIS

Nostiprināsi autoritāti. Slavas lauri ir jauki un silda sirdi, taču ne mazāk svarīgs ir materiālais moments. Apspried šo jautājumu ar partneriem un nekautrējies nosaukt savu cenu.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā mazliet laisks noskaņojums un grūti „iešūpoties”. Darbi sastājušies rindiņā, bet prātā dažādas atrunas, kāpēc kaut ko var nedarīt. Reizumis vajag arī tā.

ZIVIS

Kolēģi vai darījumu partneri taujās padomu sarežģītās situācijās. Radīsies interesantas, neordināras idejas. Pats būsi pārsteigts, bet viss izdosies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu