Otrdienas horoskops: 30. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vera Prokhorova/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 30. janvārim.

AUNS

Šodien varoņdarbus neplāno. Iespējama vēlme iesaistīties visur, bet nevajag. Spēki var izšķīst kā ūdens šļakatas: tur darbiņš, tur darbiņš... bet rezultāts niecīgs.

VĒRSIS

Trauksmaina diena. Ļoti var gadīties, ka plāni un ieceres, ko sen esi lolojis, sabrūk. Bet to vietā uz līdzenas vietas rodas kas jauns – gan idejas, gan arī parādās cilvēki, kas vēlas sadarboties.

DVĪŅI

Darba vidē daudz emociju. Ja šķiet, ka profesionālajā jomā kāds ceļš noiets, tad palūko darba sludinājumus ar domu par karjeru, vai apsver jaunu biznesa virzienu.

VĒZIS

Auglīga diena. Kāds izveidos jaunu, veiksmīgu sadarbību, kāds nokārtos svarīgus lietišķos jautājumus. Iespējams, jāpalīdz radiem vai kolēģiem, un tas tev sagādās prieku.

LAUVA

Kādam plānotājs pilns ar atzīmēm par sapulcēm un jaunu projektu apspriedēm, kādam neskaitāmas lietišķās tikšanās. Var nākt jauns darba vai biznesa piedāvājums, par ko būsi ļoti ieinteresēts.

JAUNAVA

Čaklam cilvēkam daudz darbu. Nevelc to vezumu klusējot, bet runā ar vadību vai darījumu partneriem par pienākumu pārdali. Un nekontrolē citus, var izcelties strīdi.

SVARI

Ja nāk kāds interesants darba vai sadarbības piedāvājums, tad visupirms skaties uz materiālajiem ieguvumiem. Ar atzinību un slavu vien ir par maz.

SKORPIONS

Var izveidoties situācija, ka tu gremdējies pārdomās, pukojies vai pārdzīvo, bet no tā jau labuma nekāda. Tu neesi radis izrādīt emocijas, bet kādu reizi – vajag.

STRĒLNIEKS

Prātā nāks idejas, kas zelta vērtē un zeltā tās vajag pārvērst. Viegli veidosi kontaktus, ātri sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi uzticamus sadarbības partnerus.

MEŽĀZIS

Sekmīgi risināsi darījumu sarunas, izveidosi jaunus kontaktus, pratīsi pamatot viedokli un arī apburt citus ar smaidu un šarmu. Sajūta tāda, ka visas durvis tavā priekšā atveras.

ŪDENSVĪRS

Prātā rosīsies interesantas idejas. Daža laba no tām var būt pavisam traka, bet – kas neriskē, tas nevinnē. Varbūt, ka tās jau tagad „jāuzliek uz papīra”, lai nepiemirstas un var arī kādu tāmi izveidot.

ZIVIS

Ja profesionālajā jomā kaut ko maini, runā par naudas lietām un peļņas sadalījumu, kā arī pievērs uzmanību juridiskajiem aspektiem. Šodien visā jābūt ļoti precīzam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu