Trešdienas horoskops: 31. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zivica Kerkez/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 31. janvārim.

AUNS

Jāstrādā kārtīgi un no sirds, jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskajām niansēm. Darbā vai biznesā jaunas idejas un jaunas iespējas. Nedrīkst nobīties un šaubīties.

VĒRSIS

Daudz jaunas informācijas, un grūti atšķirt graudus no sēnalām. Neiesaisties, ja kāds no jautājumiem tevi neskar tieši. Kamēr risināsi svešas problēmas, paša darbi apstāsies.

DVĪŅI

Neapvainojies, ja kāds ātrumā vai strīda karstumā pasaka ko ausīm netīkamu. Liela nozīme draugu atbalstam un attiecībām. Sirdī var iekrist kāda dzirkstelīte, kas silda drēgnajos vakaros.

VĒZIS

Daudz emociju, it īpaši tad, ja kaut kas nenotiks tā, kā esi plānojis. Izvērtē situācijas un neesi karstgalvīgs. Ja saglabāsi mieru, atradīsi jaunus risinājumus vecām problēmām.

LAUVA

Kārtojot lietišķas darīšanas, pievērs uzmanību juridiskiem aspektiem. Ja kaut kas nav pa prātam un rada satraukumu, dodies pastaigā, lai sakārtotu domas.

JAUNAVA

Sarežģītās un saspringtās situācijās nevajadzētu ieņemt pārāk striktu nostāju un par katru cenu mēģināt pierādīt savu taisnību. Ja būsi tolerants, tad problēmas atrisināsies.

SVARI

Ja gadās uzzināt kaut ko sensacionālu, tad netici uz vārda, bet pārbaudi faktus. Citādi iespējamas neveiklas situācijas, un ir riski tikt ierautam intrigu virpulī.

SKORPIONS

Ir vērts paplašināt redzesloku, piesakoties kursos vai klausoties izzinošas lekcijas tīmeklī. Kaut arī tev ir pieredze, viss plūst, viss mainās un tehnoloģijas attīstās ne pa dienām, bet stundām.

STRĒLNIEKS

Kādā brīdī iespējama atskārsme, ka pietrūkst zināšanu. Kauns nav nezināt, bet negribēt zināt – meklē kursu un semināru piedāvājumus vai informāciju tīmeklī un ar visu tiksi galā.

MEŽĀZIS

Ja darbā nākas sastapties ar negācijām vai intrigotājiem, stāvi tam pāri. Vajadzētu paplašināt redzesloku, kaut ko jaunu iemācoties. Sekmīga diena komandējuma plānošanai.

ŪDENSVĪRS

Izskati internetā kursu vai semināru piedāvājumus un noteikti atradīsi ko noderīgu. Lai darbi labāk sekmētos, jāapgūst kas jauns tehnoloģiju jomā. Kas šodien jaunums – rīt jau būs pagātne.

ZIVIS

Neauglīga diena, kad darbi uz priekšu nevirzās ne par mata tiesu. Vajag pabūt vienatnē, padomāt par svarīgo, sakārtot domas un izlemt ko un kā labāk darīt rīt un tuvākajā nākotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu