Ceturtdienas horoskops: 1. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AnastasiaNess/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 1. februārim.

AUNS

Netēlo „patiesības ministriju”, kas kompetenta visos jautājumos. Ja kaut kas nesanāks tā, kā iecerēts, tad būs diezgan lieli pārdzīvojumi. Vakarā dodies garākā pastaigā, lai sakārtotu domas.

VĒRSIS

Darbi šodien mazliet buksē. Lielos plānus atstāj uz vēlāku laiku un rosies pamazām, palēnām. Pārdzīvot un satraukties nevajag, jo visam savs laiks.

DVĪŅI

Pašam var būt grūti izlemt sarežģītus jautājumus. Taču uzklausi tikai tos cilvēkus, kas ir kompetenti. Kādi „garāmgājēji”, neiedziļinoties lietu būtībā, var sniegt aplamus padomus.

VĒZIS

Vēlme iziet ārpus ierastā darbošanās laukuma. Sapratīsi, kuri no kolēģiem ir tavi domubiedri, kam ir tādi paši mērķi. Varbūt nākotnē var izveidoties jauna sadarbība, rasties kāds biznesa projekts.

LAUVA

Lai arī kāds amats un dzīves pieredze, piebremzē ambīcijas un vēlmi noteikt toni. Citādi var sanākt tā, ka ar darbiem savā spēles laukumā paliksi lepnā vientulībā.

JAUNAVA

Ja grūti pieņemt kādu lēmumu, konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Noderēs kolēģu un draugu ieteikumi. Strādājot komandā, darbos veiksies labāk.

SVARI

Kā jau zinām - katrai medaļai ir divas puses, un viena pagale nekad nedeg. Neej par šķīrēju svešos strīdos, ja tevi nelūdz. Bet, ja lūdz, tad arīdzan padomā vai vajag un izvērtē situāciju.

SKORPIONS

Tavas idejas gūs atbalstu: tās novērtēs kolēģi un darījumu partneri. Taču paņem kalkulatoru un parēķini: cik stundu un enerģijas prasa pienākumi un kāda ir atdeve.

STRĒLNIEKS

Jebkurš laika un darba ieguldījums izrēķināms materiālā izteiksmē. Varbūt jārunā par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Pievērs uzmanību naudas lietām, un sargies no finanšu avantūrām.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas negaidītas un sarežģītas situācijas, ko ietekmēt nebūs tavos spēkos. Neej pret straumi un necīnies ar vējdzirnavām, jo viss šā vai tā atrisināsies pats no sevis.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā cilvēciskās attiecības. Kāds gribēs izkratīt sirdi un paraudāt tev uz pleca. Taču noderīgāka par uzklausīšanu būs praktiska palīdzība. Labie darbi vēlāk tiek atalgoti.

ZIVIS

Darbā viss notiek pēc plāna, taču negaidītas situācijas iespējamas privātajā dzīvē. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus un palīdzēt tuviniekiem atrisināt kādus samezglojušos jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu