Noskaties Usiks un Fjūrijs ilgi gaidītās cīņas reklāmā iejūtas kovboju, pirātu un samuraju ādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Ilgi gaidītās Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija supercīņas rīkotāji nākuši klajā ar iespaidīgu šā dueļa promotēšanas video, kura ietvaros abi bokseri pārtop par visdažādākajiem tēliem.

Usiks un Fjūrijs cīņu par supersmagā svara divīzijas absolūtā čempiona titulu aizvadīs 17.  februārī Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā.

Saūda Arābijā notiekošie sporta pasākumi (galvenokārt boksa cīņas) allaž tiek rīkoti ar plašu vērienu. Šī cīņa starp Usiku un Fjūriju nebūs izņēmums. To apliecina dueļa radoši izstrādātais promotēšanas video, kurā abi bokseri pārtop par kovbojiem, pirātiem, samurajiem un pat gladiatoriem.

Šajā cīņu šovā vakara priekšpēdējais duelis būs starp Latvijas bokseri Mairi Briedi un austrālieti Džeiju Opetaiju. Abu bokseru revanša cīņā tiks noskaidrots Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) vakantās čempiona jostas jaunais īpašnieks.

37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Savukārt Fjūrija kontā 35 aizvadītajās cīņās ir 34 uzvaras un viens neizšķirts pret Vailderu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu