48 gadus vecs igauņu advokāts atklāti par mīlasstāstu ar sava vectēva 103 gadus veco atraitni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: T. Wilbertz/ Shutterstock

Kāds 48 gadus vecs vīrietis, kuram ir attiecības ar sava vectēva 103 gadus veco atraitni, ir atklājis, kā tās izveidojās.

Marts Sosons, advokāts no Igaunijas, ir attiecībās ar Elfrīdu Rītu kopš 2013. gada, skaidrojot, ka saprot, kāpēc daži cilvēki netic viņu mīlestības patiesumam.

Kopš viņu romāna nākšanas gaismā daudzi ir apsūdzējuši vīrieti, ka viņš ir kopā ar sievieti tikai tāpēc, lai iegūtu vīzu un paliktu Austrālijā, kur dzīvo Rīta.

Tomēr pāris, kas dzīvoja kopā, līdz Elfrīdai bija jāpārvācas uz aprūpes namu, saka, ka viņu 55 gadu vecuma atšķirība nav svarīga, uzstājot, ka viņu “ekskluzīvajās ilgtermiņa attiecībās” valda patiesa mīlestība.

“Tas, kas sākās kā veselīga saikne ar sava mūžībā aizgājušā vectēva atraitni, lēnām, bet uzstājīgi pārvērtās par ļoti jēgpilnām un mīlestības pilnām attiecībām. Jā, es zinu, ka starp mums ir vecuma atšķirības. Un es zinu, ka daudzi to uzskata par problēmu. Bet kopumā vecuma atšķirība ir problēma tikai tad, ja ir vecāka sieviete un jaunāks vīrietis. Vecāka vīrieša un jaunākas sievietes gadījumā tā nekad nav problēma, bet es nevaru mainīt šo attieksmi,” portālam “DailyMail” skaidroja Marts.

Sosons cer iegūt pastāvīgās uzturēšanās atļauju Austrālijā, pamatojoties uz abu attiecībām, taču viņa pieteikuma pieprasījums tika noraidīts.

Pāris tagad ir iesniedzis savu lietu apelācijai.

Dokumentos Sosons norādīja, ka pārim tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena, skaidrojot, ka starp abiem sākumā bijusi draudzība, līdz pāraugusi dziļākā saiknē.

Vīrietis apgalvo, ka sāka pavadīt laiku kopā ar Rītu pēc vectēva nāves, bet vēlāk atgriezās Igaunijā. Tomēr viņam sievietes “ļoti pietrūcis”, tādēļ viņš gan 2000., gan pēc tam no 2007. līdz 2013. gadam katru gadu devās uz Sidneju atvaļinājumā. Tieši viņa pēdējās vizītes laikā abi sapratuši savas jūtas viens pret otru.

“Pēdējās piecas svētku sezonas pavadot kopā, attiecības starp Elfrīdu un mani bija kļuvušas ārkārtīgi tuvas. Elfrīda bija manī pilnībā iemīlējusies, un es pret viņu jutos tāpat. Mēs ar Elfrīdu arī kļuvām fiziski tuvāki, un viņa regulāri mani apskāva un pievērsa man uzmanību tā, kā iepriekš nebiju izjutis,” teikts pieteikuma apelācijā.

Viņš uzskata, ka abu romantiskās attiecības aizsākās 2013. gada janvārī, kad Rītai bija 92, bet viņam 37 gadi.

Nākamais solis Sosonam bija pārtraukt juridisko karjeru Igaunijā un pārcelties uz Austrāliju, lai dzīvotu pie Rītas, ko viņš izdarīja 2018. gada septembrī. Viņi dzīvoja kopā, līdz sieviete 2022. gada septembrī pārcēlās uz veco ļaužu pansionātu.

Vaicāts, vai viņam un Rītai ir bijušas seksuālas attiecības, vīrietis atbildēja: “Tas ir ļoti personīgs jautājums, un man pašam nekad nav pat ienācis prātā iedziļināties citu cilvēku dzīves dziļākajos nostūros.”

Pēc tam Sosons atsaucās uz kādu ASV veikto pētījumu, kurā, pēc viņa teiktā, tika atklāts, ka daudziem precētiem pāriem neesot seksuālu attiecību.

“Tāpēc es domāju, ka mūsu dzīves personiskākie aspekti cilvēkiem nav tik interesanti, kā varētu domāt,” skaidroja vīrietis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu