Kristaps Strūbergs atklāj jaunas detaļas par aiziešanu no "Singapūras satīna" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Strūbergs
Kristaps Strūbergs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mūziķis Kristaps Strūbergs, kuru 2021. gadā apsūdzēja vardarbībā pret sievu un bērnu māti Mairitu Rosicku, 2022. gadā paziņoja, ka aiziet no grupas "Singapūras satīns". Nu viņš atklāj, kāpēc.

Strūbergs, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", atsauca atmiņā laiku, kad tika ierauts skandālā. Pēc bijušās sievas paziņojuma grupa "Singapūras satīns" viņu publiski aizstāvēja, taču dažus mēnešus vēlāk Strūbergs atklāja, ka aiziet no grupas.   

""Satīns" uzreiz mani nāca aizstāvēt, jo viņi zināja, kāda ir tā situācija. Tad sākās tas, ka mēs tomēr vairs neesam kaut kāda maza "underground" grupiņa. Cilvēki pelna naudu ar to, ir dažādas sadarbības, un viena cilvēka dēļ var kaut kas izjukt, pazust. Pēc tam vienkārši vienā brīdī bija par daudz uzmanības vērstas pret mani, tas traucēja grupai veidot koncertus un sadarbības," tā Strūbergs. 

Mūziķis atceras, ka pēc grupas dalības 2022. gada "Muzikālajā bankā", kur pats Strūbergs nepiedalījās, saņēmis vēstuli grupas čatā, kur tās līderis Jānis Krīvēns (Krivenchy) paziņojis - grupas vārdā esot izlemts, ka Strūbergam vajadzētu abstrahēties no grupas uz kādu brīdi, kamēr viņš neatrisina ģimenes situāciju.

"Mēs tikko kopā sagaidījām Jauno gadu, mēs viens otru saucām par ģimeni... Man ir ļoti žēl par to, ka man ir izirušas daudz draudzību, man radās finansiālas problēmas. Tas bija drausmīgi sāpīgi," reakciju uz grupas lēmumu skaidro Strūbergs. 

"Mēs esam "tāda ģimene", mēs tā visi viens par otru esam, un tajā brīdī, kad reāli vajag, un kad man vajag strādāt, pelnīt, tad visi pateica - nē," tā Strūbergs.

Ja kāds cits grupas biedrs nonāktu tāda situācijā kā Strūbergs, viņš apgalvo, ka aizstāvētu viņu un nepieļautu viņa aiziešanu no grupas. 

Pēc Strūberga vārdiem, grupa esot gaidījusi, kad viņš publiskos savu versiju par mājās notiekošo, taču mūziķis ar paziņojumu nāca klajā vien gadu pēc bijušās sievas paustā. "Man bija sajūta, ka viss norimsies, bet tas nenotika!"

"Tajā vēstulē tika pateikts (..) tiksi galā - nāc atpakaļ. Es saku, džeki, tā nebūs! Es neatgriezīšos nekad, es par miljonu neatgrieztos. Es esmu parādos, bet es par miljonu neatgrieztos "Satīnā"," tā Strūbergs. 

Vaicāts, kādas viņam šobrīd ir attiecības ar Krīvēnu, Strūbergs atbild - nekādas un piebilst, ka pat par miljonu neatgrieztos grupā, jo jūtas nodots. "Ar Janku man ļoti sāp, ka mums nav attiecību. Es Janku tik un tā mīlu. Man ir bijušas dusmas pret grupu, un tad man ir skumjas par to, cik forši. Mēs ar Jāni bijām tiešām tuvi."

"Es laikam vienreiz kaut kādu emocionālu [Instagram] story biju ielicis, kur es uz*irsu virsū Jankam. Pēc tam es sapratu, ka esmu uz emocionālā viļņa, un uzrakstīju garu vēstuli gan "Instagram", gan īsziņā, kur pateicu, ka no sirds novēlu grupai visu labāko. Es uzrakstīju, tā it kā piedevu viņam un sev, bet es nesaņēmu ziņu atpakaļ. Man sāp, ka tā ir noticis, es vienkārši nesaprotu, kā var vienā brīdī no ģimenes viss pārtapt par tādu h...." sajūtas komentē Strūbergs.

Viņš gan cer, ka abi ar Krīvēnu varētu atjaunot draudzību.

"Ja Janka man uzrakstītu, es noteikti viņam atbildētu. Man ir žēl, ka viss ir pazudis, bet es gribu, lai džekiem viss būtu kārtībā."

Pilnu sarunu skaties šeit!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu