Latvijas 3x3 basketbolisti turnīrā Lillē cieš neveiksmi ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Basketbolisti Agnis Čavars (no kreisās) un Edgars Krūmiņš piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm.
Basketbolisti Agnis Čavars (no kreisās) un Edgars Krūmiņš piedalās preses konferencē, kurā informē par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm. Foto: Evija Trifanova/LETA

Olimpiskie čempioni 3x3 basketbolā Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš un Kārlis Lasmanis, kā arī Francis Lācis svētdien Lillē piedzīvoja neveiksmi starptautiskā turnīra ceturtdaļfinālā.

Latvijas komanda, startējot ar nosaukumu "Kandava"/"Turība", cīņā par iekļūšanu pusfinālā ar 19:21 atzina Francijas vienības "Paris 1" pārākumu.

Dienu iepriekš apakšgrupas cīņās Latvijas komanda pirmajā mačā ar 20:22 zaudēja spēcīgā sastāvā spēlējošajai Lietuvas vienībai, bet otrajā cīņā ar 22:13 pārspēja "Brussels" no Beļģijas.

Latvijas 3×3 basketbola izlases kandidāti janvārī sāka koptreniņus, gatavojoties pavasarī paredzētajiem olimpiskajiem kvalifikācijas turnīriem. Pirmā iespēja izcīnīt ceļazīmi uz Parīzes spēlēm latviešiem būs aprīļa pirmajās nedēļās Honkongā.

Latvijas 3×3 basketbola izlases kandidātu sarakstā ir Tokijas olimpisko spēļu čempionu Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Pauls Lasmanis un Nauris Miezis, ilggadējais izlases dalībnieks Artūrs Strēlnieks, kā arī pērnvasar augstākā līmeņa turnīros veiksmīgi spēlējušie Francijas Lācis, Zigmārs Raimo un Mārcis Osis. Izlases treneru Raimonda Feldmaņa un Dāvja Feiknera redzes lokā ir vēl vairāki basketbolisti.

Latvijas 3x3 basketbolistiem iespēja iegūt ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm būs trīs kvalifikācijas turnīros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu