Vientuļā četru bērnu māmiņa atklāj, kā tiek galā ar mājas kārtošanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju realitātes šova “Ģimene burkā” jaunās sezonas dalībniece Līva Lauska-Luca sevi dēvē par vientuļo māmiņu. Esot četru bērnu mammai, mājas uzturēšana kārtībā nav viegls uzdevums. Kā viņai tas izdodas?

Vienā no jaunākajām sērijām viņa atklāja, ka māja jākārto vienā laidā. Kad ģimenē dzīvojis Līvas bijušais vīrs, tad arī viņš to darījis, taču tagad šis pienākums ir uz Līvas pleciem.

Mājokļa kārtības uzturēšanā tiek iesaistītas arī atvases. Arī sērijā ir redzams, kā māmiņa katram bērnam dod kādu uzdevumu, piemēram, vecākajam dēlam aiznest smagākas mantas. Kadros gan redzams, ka dēls mammas norādījumus pildīt nevēlas. 

"Tā pienākumu sadale ir citādāka, viņa nav ielikta, teiksim, nedēļai vai mēnesim uz priekšu. Viņa drīzāk ir tāda, ka tajā brīdī, kad kārtojam māju, mēs veicam pienākumu sadali. Līdz ar to tie, kuri ir iesaistīti, tie dara. Viņa notiek procesa laikā," skaidroja četru bērnu mamma. 

Kādā brīdī redzams, ka Līva lūdz dēlu Renāru savākt viņa rotaļlietas, bet dēls atsakās; tad Līva piedraud, ka mantas tiks izmestas ārā. 

"Šādas manipulācijas,  mīļie vecāki, darīt nevajag. Bet nu viņas nāk ik pa brītiņam. Es pasaku un pie sevis nodomāju: "Šādi nevajag!" Bet, lai jūs nesamulstu, citreiz es viņiem tā izdaru un mani bērni dara tieši tāpat man atpakaļ," atklāja Līva. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu