Festivāls "Bauska Taste" izziņo pirmos māksliniekus. Uzsākta biļešu tirdzniecība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Stulpiņa/Bauska Taste

Sestais mūzikas Festivāls "Bauska Taste" izziņojis pirmos māksliniekus un uzsācis biļešu tirdzniecību, informēja organizatoru pārstāve Kristiāna Paula Lībiete.

Mūzikas festivāls "Bauska Taste 2024" šogad notiks 9.augustā un 10.augustā Bauskas Pilskalna parkā.

Uz "Pils" un "Parka" skatuvēm kāps klasiskās mūzikas huligāni "Dagamba", mūziķis Ivo Fomins, reperis Fiņķis un 2000.gadu mūzikas nostalģija Detlefs.

Lidz 31.maijam apmeklētāji var iegādāties "agrā putniņa" biļeti. Biļetes pieejamas visās "Biļešu Paradīze" kasēs un tiešsaistē.

Festivāla "Bauska Taste" aizsākumi meklējami 2017.gadā, stāsta Lībiete. Pulcējot apmeklētājus gan no Bauskas novada, gan tālākām pilsētām, festivāls jau no tā pirmsākumiem ir plaši apmeklēts un piecu gadu laikā tam ir izveidojušās savas tradīcijas.

Apmeklētājiem ir iespēja baudīt aktuālu populārās mūzikas programmu un saposties vietējo ražotāju darinājumos dizaina tirdziņā "Tasterāde".

Savukārt pēc piedzīvojumiem bagātas dienas atgūt spēkus telšu pilsētiņā, savu guļvietu iekārtojot Ķirbaksalā. Apmešanās telšu pilsētiņā ir iekļauta biļetes cenā.

Festivāla teritorijā ik gadu tiek veidota arī bērnu zona jaunākajiem vasarniekiem, lai "Bauska Taste" kļūtu par patīkamu pirmo festivāla pieredzi visai ģimenei. Arī šogad teritorijā tiks gaidīti suņi.

Norises aktualitātēm un jaunumiem aicinām sekot līdzi festivāla "Facebook" lapā un sociālās platformas "Instagram" profilā, kā arī mājaslapā "bauskataste.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu