93 gadus vecais mediju magnāts Rūperts Mērdoks piekto reizi grasās iestūrēt laulības ostā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Mediju magnāts Rūperts Mērdoks, kuram pirmdien, 11. martā, aprit 93 gadi, plāno piekto reizi iestūrēt laulības ostā. Viņa izredzētā ir 67 gadus vecā Jeļena Žukova, ziņo "The New York Times" (NYT).

Žukova ir pensionēta molekulārā bioloģe. Viņa ir attiecībās ar Mērdoku kopš 2023. gada vasaras, raksta "Daily Mail". Viņi iepazinās ar magnāta trešās sievas, uzņēmējas Vendijas Dengas starpniecību. Pāris tagad ir saderinājies, un viņu kāzas plānotas jūnijā. Ceremonija notiks Mērdoka īpašumā Kalifornijā, precizē NYT.

Publikācijā arī atgādināts, ka šī būs jau piektā Mērdoka laulība. Ar savu pēdējo sievu, modeli Džeriju Holu, viņš izšķīrās 2023. gada vasarā.

2023. gada pavasarī Mērdoks runāja par saderināšanos ar bijušo Sanfrancisko policijas kapelāni Annu Lesliju Smitu, taču drīz vien saderināšanos atsauca.

Žukovai šī laulība būs trešā. Viņas pirmais vīrs bija uzņēmējs Aleksandrs Žukovs. Viņu meita Darja ir uzņēmēja Romāna Abramoviča bijusī sieva, ar kuru viņš bija precējies līdz 2017. gadam. Pēc šķiršanās Jeļena Žukova apprecējās otrreiz – ar biologu Georgiju Gauzi. Saskaņā ar RBC datiem viņš nomira 1999. gadā.

Ruperts Mērdoks ir viens no pasaulē slavenākajiem mediju magnātiem. 1979. gadā viņš nodibināja uzņēmumu "News Corp". 2013. gadā viņš korporāciju sadalīja divās daļās – "21st Century Fox" un "News Corp". Pirmajā ietilpa arī filmu kompānija "20th Century Fox" un apraides tīkls "Fox", bet otrajā – "The Times", "The Wall Street Journal", izdevniecība "HarperCollins" un citas.

2023. gada septembrī Mērdoks paziņoja, ka atkāpsies no "Fox Corporation" un "News Corp." priekšsēdētāja amata.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu