VIDEO Balinskis un "Panthers" atzīst "Bruins" pārākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floridas "Panthers" hokejisti
Floridas "Panthers" hokejisti Foto: AFP / Scanpix

Latvijas aizsargs Uvis Balinskis otrdien, 26. martā, Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar Floridas "Panthers" komandu piedzīvoja zaudējumu.

"Panthers" mājās ar rezultātu 3:4 (2:1, 0:1, 1:2) zaudēja Bostonas "Bruins" komandai.

Balinskis spēlēja 10 minūtes un 53 sekundes un statistikā atzīmējās ar vienu zaudētu ripu, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1.

Mājinieki vadību ieguva jau 27.sekundē, kad Evans Rodrigess panāca 1:0. Perioda pēdējās minūtēs uz Čārlija Makavoja precīzo metienu atbildēja Sems Reinhārts, kurš atguva "Panthers" vienībai vadību.

Otrās trešdaļas otrajā pusē Davids Pastrņāks nepieskatīts no vārtu priekšas panāca 2:2, tobrīd laukumā esot arī Balinskim. Nākamā perioda viducī Kārters Verhēge trešo reizi mačā ieguva floridiešiem vadību, vēlāk Trents Frederiks realizēja vairākumu un izlīdzināja rezultātu, bet uzvaras vārtus divas minūtes un 21 sekundi pirms pamatlaika beigām guva Pāvels Zaha.

"Panthers" ar 97 punktiem 72 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, savukārt "Bruins" ar 99 punktiem 73 cīņās ir pozīciju augstāk. Abas komandas ir Atlantijas divīzijas augšgalā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu