Pēc vairākiem mēnešiem Francijā atrastas pazuduša zēna mirstīgās atliekas. Viņa nāve paliek mistērija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @medusach13/"X"

Divarpus gadus vecais Emils Soljē pazuda pērnā gada jūlijā Hovernā, Francijas Alpos. Pēc gandrīz deviņiem mēnešiem kāds garāmgājējs atradis dažus zēna kaulus. Patlaban izmeklētāji cenšas noskaidrot, vai Emila nāve bija negadījums vai arī pastrādāts noziegums, vēsta raidsabiedrība BBC. 

Vietējie prokurori norāda, ka vietā, kas jau iepriekš tika izmeklēta, atrasts Emila galvaskauss un daži zobi. Kriminālistikas eksperti patlaban cenšas atrast pārējās mirstīgās atliekas. 

Liktenīgajā dienā Emilu aizveda pie vecvecākiem viņu brīvdienu mājā. Pavisam neilgi pēc ierašanās viņš pazuda Truā-Evešas kalnos. Mazajā ciematā dzīvo tikai 25 cilvēki, un viņa vecāki pazušanas brīdī nebija klāt. 

Emils pēdējoreiz bija redzēts 8. jūlijā, plkst. 17.15 pēc vietējā laika. Viņam mugurā bijis dzeltens T krekls un balti šorti. Viņu pamanījuši divi kaimiņi, kuri norādīja, ka zēns pa vienīgo ciemata ielu staigājis viens pats, bet pēc tam nozudis no viņu redzesloka.

Viņa vecmāmiņa īsi pēc tam informējusi likumsargus. Saistībā ar zēna pazušanu sākta plaša meklēšanas operācija, kurā iesaistījās simtiem cilvēku un arī suņi. 

Kauli tika atrasti sestdien, 30. martā, bet to piederība Emilam apstiprināta svētdien. Patlaban policija skaidro, kā galvaskauss un zobi netika atrasti iepriekš. Žandarmijas pārstāve Marija Lora Pezāna norāda, ka kaulus tur varēja novietot kāds cilvēks vai dzīvnieks, vai arī tie tur nonākuši laikapstākļu ietekmē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu