Trešdienas horoskops: 10. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: vvvita/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 10. aprīlim. 

AUNS

Labas darījumu idejas, tikai jārīkojas pamazām un viss rūpīgi jāizrēķina. Pievērs uzmanību līgumiem un juridiskām niansēm, un nepaļaujies uz mutiskiem solījumiem.

VĒRSIS

Būs cītīgi jāstrādā, lai panāktu rezultātu. Bezgalīgas zelta kalnu grēdas un spoži dālderi kokos ir tikai pasakās. Vakarā pasāc kaut ko kopā ar saviem mīļajiem.

DVĪŅI

Pienākumi un uzdevumi darbā var mainīties, un pavērties arī kādas vilinošas iespējas. Tomēr jāuzmanās no pārāk vērienīgiem un ambicioziem plāniem, ir pārrēķināšanās riski.

VĒZIS

Tu esi gatavs sekot idejai, bet... vajag racionāli pieeju. Ieklausies citu cilvēku viedoklī. Daudz informācijas un jātiek skaidrībā, kura patiesa, kura nē. Neizdari secinājumus pirms neesi izvērtējis.

LAUVA

Piesakies augstākam amatam, jo patlaban darbības paplašināšanai piemērots brīdis. Sekmīgi sakārtosi lietišķos jautājumus un parādīsi, ka esi īsts profesionālis.

JAUNAVA

Naudas lietās esi apdomīgs. It īpaši tad, ja pēkšņi radusies „mazās piektdienas” sajūta – kad gribas izklaidēties un palutināt sevi. Nebūtu vēlams kārtot darīšanas ar bankām, aizņemties, un arī aizdot draugiem vai paziņām.

SVARI

Tava attieksme pret finansēm ir veselīga, kā pret līdzekli, kas vajadzīgs dzīvei. Šodien var rasties iespējas nopelnīt vairāk, tikai raugies, lai plāni balstās uz reāliem pamatiem. Gaisa pilis var sabrukt.

SKORPIONS

Laba diena profesionālai izaugsmei, tikai paļaujies pats uz saviem spēkiem un zināšanām, nevis uz citu solījumiem vai veiksmi. Ja par kādu lēmumu šaubies, tad noderīgu padomu sniegs draugi.

STRĒLNIEKS

Neparedzētas situācijas iespējamas sadarbības jautājumos. Kontrolē ienākumus un atalgojumu, jo naudas lietās kaut kas var bremzēties. Vakarā par darbu gan vairs nedomā, vajag pievērsties sirdslietām.

MEŽĀZIS

Padomā par jaunām zināšanām, piesakies kursos, izpēti mākslīgā intelekta iespējas, iegādājies izzinošu literatūru. Prāts dots, lai to „darbinātu”. Var rasties iespējas noslēgt jaunas vienošanās.

ŪDENSVĪRS

Neklausi nevienu! Pļāpātāji un kritiķi var novirzīt no pareizā ceļa. Dari tā, kā pats uzskati par vajadzīgu. Raksti projektus, plāno jaunus peļņas variantus.

ZIVIS

Kolēģi vai biznesa partneri gaidīs no tevis idejas, bet neatdod tāpat vien. Visam sava cena. Ja darīšanas ar ārzemēm, esi uzmanīgs. Un atceries sakāmvārdu, ka solīts makā nekrīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu