"Daugavpils" futbolisti piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
BFC "Daugavpils" futbolisti
BFC "Daugavpils" futbolisti Foto: Margarita Vigule (Tonybet Virslīga)

"Auda" trešdien Rīgā "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas septītās kārtas mačā izcīnīja panākumu pār sezonu veiksmīgi iesākušo "Daugavpili"".

"Auda" savā laukumā ar 1:0 (1:0) apspēlēja daugavpiliešus.

Rezultātu 42.minūtē ar sitienu apmēram trīs metrus ārpus soda laukuma atklāja Mors Gaje. Gaje pie viņa atlēkušo bumbu raidīja vārtu labajā apakšējā stūrī.

57.minūtē viesi palika mazākumā. 46.minūtē laukumā nākušais Oļģerds Raščevskis divas minūtes vēlāk nopelnīja pirmo dzelteno kartīti, bet 57.minūtē tika pie otrās un bija spiests pamest laukumu.

Iepriekšējā sezonā komandas tikās piecreiz. Latvijas čempionātā trīsreiz uzvaru svinēja "Auda", bet viena cīņa beidzās neizšķirti. Latvijas kausa astotdaļfinālā "Auda" ar 4:1 uzvarēja pagarinājumā.

Otrā dienas spēlē RFS ar "Metta" "LNK Sporta parks" mākslīgajā laukumā maču sāks plkst.19.30, cīņu tiešraidē pārraidot televīzijas kanālam TV4.

Otrdien pārsteigumu sagādāja "Tukums 2000"/"Telms", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Riga", virslīgā svinot pirmo uzvaru kluba vēsturē pār šo pretinieku.

Ceturtdien "Grobiņas SC"/LFS uzņems "Liepāju" un "Jelgava" - "Valmieru".

Turnīra tabulā 15 punkti septiņos mačos ir "Riga", 13 punktus sešās cīņās ir izcīnījusi RFS, bet septiņās - "Tukums 2000"/"Telms", "Daugavpilij" ir 11 punkti, desmit punktus sešās cīņās ir iekrājusi "Valmiera", "Auda" septiņās spēlēs tikusi pie astoņiem punktiem, septiņi punkti sešās spēlēs ir "Metta" vienībai, pie sešiem punktiem tikusi "Liepāja", pie pieciem - "Grobiņas SC"/LFS, bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu