FOTO Pašmāju slavenās dāmas pulcējas pasaulslavenā šova "Dalasas īstās mājsaimnieces" pirmizrādes pasākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdienas, 17. aprīļa, vakarā svinīgā gaisotnē Latvijas sabiedrības dāmas ar vērienīgu ballīti sagaidījušas pasaulslavenā šova "Dalasas īstās mājsaimnieces" pirmizrādi Latvijā.

Kanāls "STV Pirmā!" sagādājis īpašu pārsteigumu visām realitātes šovu cienītājām – no 17. aprīļa TV ekrānos nonāks viens no pasaulē populārākajiem realitātes šoviem "Dalasas īstās mājsaimnieces".

Šovs ļauj ieskatīties piecu turīgu un izsmalcinātu Dalasas dāmu ikdienā – viņu attiecību peripetijās, izaicinājumos, problēmās, ballītēs, draudzībā un konfliktos. 

"Dalasas īsto mājsaimnieču" pirmizrādes svinības krāšņi aizvadītas restorānā "Fifii". Viesus sagaidīja Katrīne Vasiļevska. Viņai pievienojās tādas sabiedrībā zināmas dāmas kā dziedātāja Elīna Gluzunova, stiliste Žanna Dubska, mūziķe Katy Tindemark, aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, lektore un tantras pasniedzēja Ieva Adamss un citas.

Šis notikums tika atzīmēts kopā ar pašmāju slavenajām dāmām, kuras iemieso šiku, pašpārliecinātību un dzirkstošumu, gluži tāpat kā īstās mājsaimnieces Dalasā!

Viens no pārsteigumiem pasākumā bija vijolnieces Katy Tindemark uzstāšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu