Linda <i>Leen</i> aicina Ventspils skolēnus piedalīties ekspreskonkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tuvojoties skolotāju dienai, Linda Leen aicina Ventspils skolēnus piedalīties konkursā «Kāpēc mūsu klases audzinātāja ir vislabākā» un iegūt iespēju visai klasei kopā ar audzinātāju doties uz koncertu «Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija» tēatra namā «Jūras vārti» šo ceturtdien, 30. septembrī.

Skolotāju diena ir tā reize, kad sveicam savus skolotājus par viņu pašaizliedzīgo ieguldījumu mūsos. Tieši klases audzinātāja ir cilvēks, kas dala ar mums priekus un bēdas, iedziļinās skolēnu problēmās un bieži vien ir galvenais atbalsts skolas gaitās.

Linda Leen: «Skolotāja darbs un dzīve man ir ļoti pazīstama, jo mana mamma jau 36 gadus ir matemātikas skolotāja. Darbs skolā paņem ļoti daudz emociju, spēka un atdeves, kas ir jāvelta katram jaunajam cilvēkam, tieši tāpēc man liekas svarīgi pateikt paldies skolotājiem, kas nesavtīgi velta savu dzīvi Latvijas nākotnei.»

reklama@manaventspils.lv

Noteikumi: uz redakciju ir jānosūta vēstule (max A4) un klases kopbilde, klāt jāpievieno skolas nosaukums, kurā klasē mācaties, audzinātājas vārds, uzvārds un tālrunis. Klases vēstuli par jūsu audzinātāju varat iesūtīt līdz trešdienai, 29.09.2010, plkst. 18.00.

Labāko vēstuli un klasi, kura kopā ar audzinātāju varēs doties uz Lindas Leen koncertu publicēsim portālā «manaventspils.lv» un Lindas Leen draugiem.lv mūzikas sadaļā trešdien, 29.09.2010, plkst.20.00!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu