Ābols: Telkvists dod iespēju cīnīties par uzvaru katrā spēlē (38)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols pēc sestdien ar 4:1 gūtās uzvaras pret vienu no spēcīgākajām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām Omskas apgabala «Avangard» bija priecīgs par panākumu.

Ābols pēc spēles sacīja, ka «Dinamo» nekad nav bijis tā, ka komanda slikti spēlētu visas 60 minūtes. Ir bijuši dažādi, gan sliktāki, gan labāki posmi spēlē, bet šoreiz šīs pārmaiņas nav bijušas tik izteiktas.

«Mikaels Telkvists mums dod iespēju [cīnīties par uzvaru] katrā spēlē. Šoreiz to izmantojām,» norādīja treneris. Viņš atzina, ka spēle nebija viegla, taču pēc nepatīkamā zaudējuma iepriekšējā spēlē pret Astanas «Baris», kad komanda vārtu ielaida 27 sekundes pirms pamatlaika beigām, tagad «Dinamo» spēja saņemties un uzvarēt vienu no Austrumu konferences līderiem.

Ābols atzina, ka spēle bija laba un komanda parādīja, ka tai ir raksturs. Neparasti agrajam - plkst 13 spēles sākuma laikam īsti nozīmes nebija, jo nekad iepriekš nekas labs «Dinamo» agrajās spēlēs nav bijis. Viņš izmantoja iespēju pajokot, ka komanda tagad var agrāk doties mājās un spēlētājiem vakars brīvs.

«Avangard» galvenais treneris, somu speciālists Petri Matikainens pēc spēles pastāstīja, ka abas komandas spēlēja labi un bija pelnījušas uzvarēt. Viņš pieļāva iespēju, ka spēles agrais sākuma laiks patraucēja komandai maksimāli noskaņoties. Koncentrējušies «Avangard» spēlētāji bija, bet ne pietiekami. Pirmajās divās trešdaļās omskieši spējuši radīt labas vārtu gūšanas iespējas, taču «Dinamo» labi nospēlēja vārtsargs. Izšķirošie bija otrie vārti, ko «Dinamo» guva spēlējot «četri pret četri» un vēlāk pēc muļķīgiem noraidījumiem tika ielaista vēl viena ripa. «Dinamo» pēdējā trešdaļā spēlējuši ar lielāku pārliecību.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu