Bertāns: Ja Bilbao tuvākajās dienās neko nesamaksās, braukšu uz Belgradu (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Spānijas kluba «Bilbao Basket» latviešu basketbolists Dairis Bertāns ir tuvu pārejai uz Serbijas čempionvienību Belgradas «Partizan NIS», kuru pārstāv arī viņa jaunākais brālis Dāvis. 

Bilbao klubam, kuram Dairis pievienojās pagājušajā vasarā, ir nopietnas finansiālās problēmas, kas liedz pildīt līgumsaistības ar spēlētājiem.

Jau kādu laiku baumu līmenī izskanēja runas par Bertāna iespējamo pārcelšanos uz Belgradas klubu, bet tagad par to oficiāli izteicies arī «Partizan» galvenais treneris Duško Vujoševičs.

«Ar Dairi runājam mēs un «Crvena Zvezda», bet palikšana Bilbao atkarīga no viņa. Ja viņš izvēlētos Serbiju, būtu tikai dabiski, ka pievienotos komandai, kurā jau spēlē brālis. Gaidīsim viņa lēmumu, kuram vajadzētu būt zināmam dienas vai divu laikā,» Vujosevičs citēts portālā «mondo.rs».

Tikmēr pats basketbolists portālam «Apollo» apstiprināja lielo ieinteresētību no «Partizan» puses, piebilzdams, ka tagad atliekot vien gaidīt. «Ja Bilbao klubs tuvāko dienu laikā neko nesamaksās, tad braukšu uz Belgradu.»

24 gadus vecais Bertāns šosezon Spānijas ACB līgas čempionātā 14 spēlēs vidēji mačā guvis 11,4 punktus, bet Eiropas kausa turnīrā viņš desmit spēlēs vidēji mačā izcēlies ar 12,2 punktiem.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu