Dienas horoskops: 25. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienas horoskops: 25. jūlijs. Šī diena vēsturē: 2004. gada 25. jūlijs: Latvijas kantrimūzikas grupa «Dakota» iegūst otro vietu 23.Eiropas kantrimūzikas festivālā «Country Piknik Mragovo 2004» Polijā.

AUNS Būsi mērķtiecīgs. Svarīgi būs rīkoties ar apdomu. Pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas pārdomā visu vairākkārtīgi. Pastāv iespējas nonākt konfliktā ar kādu no konkurentiem.

VĒRSIS Veiksmīga diena nekustamā īpašuma iegādei. Kāds zīmes pārstāvis nolems uzsākt jaunus kursus. Atklāsi sevi psihologa talantu, ko, protams, nolemsi pielietot savā ikdienas dzīvē.

DVĪŅI Būsi visnotaļ aktīvā noskaņojumā, nespēsi ne mirkli nosēdēt uz vietas. Iespējams, ņemsi dalību kāda jauna projekta izstrādē. Pastāv lieliskas iespējas pierādīt savus talantus plašākai sabiedrībai.

VĒZIS Galvassāpes sagādās materiālas dabas jautājumi, taču šodien nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības. Veiksmīgāka šī diena izvērtīsies ar grāmatvedību saistītajiem Vēžiem.

LAUVA Visnotaļ veiksmīga un notikumiem bagāta diena. Padosies visas ar reklāmbiznesu, žurnālistiku saistītās darba lietas. Pievērs vairāk uzmanības savam mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA Šī nebūs tava veiksmīgākā diena, tā vien šķitīs, ka, lai kur tu arī dotos, kāds ceļā liks kādus klupšanas akmeņus. Varbūt tiksi nostādīts kādu lielu pārmaiņu priekšā.

SVARI Šodien tavs radošais gars būs nepārspējams, domas un idejas radīsies tādā daudzumā, ka būs pagrūti pierakstīt tās visas uz lapas, lai nepiemirstu. Vari veidot jaunus kontaktus.

SKORPIONS Nav izslēgts, ka šodien tiksi izsaukts uz bosa kabinetu, lai pārrunātu kādu nesen notikušu starpgadījumu, vēlams piedomāt pie sava sakāmā. Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām.

STRĒLNIEKS Veiksmīga diena visās tās izpausmēs. Padosies komandas darbs. Vari veidot jaunus kontaktus kā darbā, tā arī privātajā dzīvē, iespējams pat ar ārzemniekiem.

MĒŽĀZIS Liktens tev būs piespēlējis lielisku iespēju pierādīt sevi – izmanto to! Privātajā dzīves jomā valdīs harmonija. Kāds zīmes pārstāvis domās par iespējamo ģimenes pieaugumu.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, ka šī diena nesāksies uz pozitīvas nots. Piemēram, kāds no radiniekiem tevi pārsteigs ar visnotaļ nepatīkamu ziņu. Atturies no pārmērīgas alkohola lietošanas, sevišķi jau emociju neprātā.

ZIVIS Šīs dienas notikumi būs atkarīgi no tava noskaņojuma, ja tas būs labs – tevi sagaidīs panākumi, bet ja slikts – tad tieši pretēji. Veiksmīga diena, lai uzsāktu darba komandējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu