<i>Falšais zaķis</i> ar šampinjoniem un marinētiem gurķiem (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: I Believe I Can Fry, CC BY-NC 2.0

Nepieciešams:

500g maltas cūkgaļas
500g maltas liellopu gaļas
500g šampinjonu
2 olas
3 ēdamkarotes rīvmaizes
3 sīpoli
3 marinēti gurķi
1 burkāns
sāls
pipari
ēdamkarote sviesta

Pagatavošana:

Liellopu un cūkgaļu samaisa kopā, pieliek olas, sāli, piparus, rīvmaizi un mazos kubiņos sagrieztus gurķus.

Sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolus, pusi no tiem pieliek maltajai gaļai. Otrai sīpolu daļai pieliek sagrieztus šampinjonus, apcep, tad pieliek rīvētus burkānus, sāli un piparus.

Malto gaļu izliek taisnstūra plāksnē uz dēlīša, kurš samitrināts ar ūdeni, lai gaļa nepielīp. Uz gaļas vienmērīgi izliek šampinjonus. Gaļu satin rullī, liek kēksa formā, vai cepamtraukā, cep 180 grādos 50 minūtes.

Pasniedz karstu ar dārzeņiem kā pamatēdienu vai aukstu kā uzkodu.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu