Iepazīsti mazo Šveici

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gleznaino Siguldu apmeklētāji un viesi bieži sauc par mazo Šveici, tāpēc attīstītāji jaunās rindu mājas arhitektūru iecerējuši pieskaņot tālās kalnu zemes tradīcijām. Tomēr klasiskās formas un bagātīgie fasādes dekori nav šķērslis modernu materiālu lietojumam, kas pilnībā ļaus iemītniekiem izbaudīt mūsdienu dzīves komfortu.

Ēkā paredzēti deviņi dzīvokļi ar atšķirīgu plānojumu un platību — no 82 līdz 167 kv.m. Dzīvokļi tiks pārdoti ar balto apdari. Starp Gāles nama priekšrocībām jāmin arī lieliskā atrašanās vieta. Jaunās rindu mājas zeme atrodas tikai 500 m attālumā no dzelzceļa stacijas un 100 m attālumā no Vidzemes šosejas, tāpēc galvaspilsētā ērti var nokļūt gan ar personisko, gan sabiedrisko transportu — vilcienu vai autobusu. Pavisam netālu atrodas bērnudārzs, skola un tirdzniecības centrs. Ēka atradīsies labiekārtotā, apzaļumotā un slēgtā teritorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu