Nepieciešams:
Līdaku kroketes (7)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g līdaku filejas
2 sīpoli
50 g rīvmaizes + rīvmaize apviļāšanai
2 olas
sāls
pipari
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Līdakas fileju samaļ, pieliek rīvmaizi, eļļā apceptus, smalki sagrieztus sīpolus, olas, sāli, piparus. Masu labi samīca, atstāj uz 20 minūtēm. No masas gatavo nelielas kroketes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā eļļā brūnas.
Kroketes pasniedz kā uzkodu ar krējuma mērci vai kā pamatēdienu ar kartupeļu biezeni un lapu salātiem.