«Liepājas metalurgs» uzvar, «Ventspils» fani sarīko nekārtības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzvaru divu Kurzemes komandu cīņā Latvijas virslīgas futbola čempionāta ietvaros sestdien izcīnīja «Liepājas metalurga» komanda, kas ar 2:1 (2:1) savā laukumā pārspēja «Ventspils» vienību.

Par Kurzemes derbiju dēvētajā cīņā jau pašā sākumā vadības grožus savās rokās ņēma mājinieki, kuru labā izcēlās Jurģis Kalns, bet vēl līdz 20. minūtei 2:0 panāca Pāvels Surņins.

Līdz puslaika beigām viesiem vienus vārtus atguva Jevgeņijs Postņikovs, taču otrajā puslaikā spēlētāji vairs nespēja mainīt mača gaitu. Cīņas beigās sarkano kartīti saņēma ventspilnieks Jevgēņijs Kosmačovs, bet viesu komandas līdzjutēji stadiona tribīnēs sarīkojuši nekārtības.

Citā turnīra spēlē Daugavpils «Daugava» savā laukumā uzņēma valsts čempionus «Skonto», slēdzot bezvārtu mierizlīgumu 0:0. Savukārt «Jūrmalas» komandas galvenā trenera amatā ar uzvaru debitēja līdzšinējais pirmās līgas vienības «Auda» vadītājs Igors Stepanovs. Viņa trenētā komanda savā laukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja «Gulbeni».

Kopvērtējumā 1. vietu ar 47 punktiem 23 spēlēs saglabāja «Daugava», kurai ar 45 punktiem attiecīgi seko abas Kurzemes komandas «Liepājas metalurgs» un «Ventspils».

4. pozīciju ar 41 punktu 22 spēlēs ieņem «Skonto» futbolisti, piektā ar 28 punktiem 22 cīņās ir «Jelgavas» komanda, bet «Jūrmala», kas 22 spēlēs izcīnījusi par punktu mazāk, ieņem 6. pozīciju.

«Gulbene» 22 spēlēs tikusi pie 26 punktiem un ieņem 7. vietu, «Jūrmala-VV» 20 mačos tikusi pie 15 punktiem, bet «Olimpa» kontā divi punkti 21 spēlē un 9. vieta kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu