Malkins: vērot KHL spēles ir garlaicīgi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NHL kluba Pitsburgas «Penguins» uzbrucējam Jevgeņijam Malkinam vērot Kontinentālo hokeja līgu (KHL) esot garlaicīgi.

«Noskatījos atkārtojumā aizvadītās sezonas KHL Gagarina kausa finālu,» stāsta 24 gadus vecā Krievijas hokeja zvaigzne. «Īsti nesapratu, vai tik lēni norisinās spēle vai arī televīzija tā vienkārši rāda, bet NHL ir mežonīgs ātrums. Tikmēr skatīties KHL ir garlaicīgi.»

«NHL visos rādītājos ir priekšā - tur ir cita atmosfēra, citādas arēnas un vienmēr tribīnes ir pārpildītas ar 20 tūkstošiem atbalstītāju, bet Krievijas arēnas ir pustukšas,» laikrakstam «Sport denj za dnjom» pastāstīja Malkins.

Malkins arī atklāja, ka viņš dod priekšroku spēlēšanai pārpildītu arēnu priekšā, nevis karjerai KHL, kur gan ir iespējams vairāk nopelnīt.

Aizvadītajā sezonā Malkins 43 NHL spēlēs guva 15 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles. Lielāko sezonas daļu Malkins bija spiests izlaist, jo guva nopietnu ceļgala savainojumu, pēc kura Malkins uz ledus varētu atgriezties tikai septembrī.

Kā zināms, 2009./2010. gada sezonā Malkins «Pinguins» komandai palīdzēja izcīnīt Stenlija kausu un kļuva par izslēgšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu