Miljardiera dēls Maskavā ar «Ferrari» nobrauc cilvēku; vainīgais slēpjas (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Plašu rezonansi Krievijas medijos izraisījusi informācija, ka naktī uz ceturtdienu Maskavā automašīnas «Ferrari 458 Italia» vadītājs nāvējoši traumēja gājēju. Pēc notikušā vainīgais autovadītājs aizbēdzis un slēpjas no likumsargiem.

Kaimiņvalsts mediji raksta, ka avāriju izraisījis 23 gadus vecs jaunietis Larions Buokils – Krievijas miljardiera Aleksandra Zaijonca vecākais dēls.

Negadījums notika naktī Maskavas centrā, kur automašīna notrieca kādu vīrieti. Pēc notikušā cietušais – 62 gadus vecais vīrietis - miris, bet autovadītājs nogādāts slimnīcā. No tās gan viņš pēc apskates palaists mājās.

Mediji vēstī, ka «Ferarri», visticamāk, braucis ātrāk, nekā tas atļauts, taču tā pagaidām ir neoficiāla informācija. Avārijā iesaistīts vēl viens auto. Vēl atsevišķi mediji ziņo, ka gājējs brauktuvi šķērsojis tam neatļautā vietā.

Policija patlaban lemj par autovadītāja aizturēšanu, taču tiek ziņots, ka 23 gadus vecais jaunietis ir aizbēdzis.

Par notikušo sākta krimināllieta. Ja jaunieša vaina tiks pierādīta, viņam draud piecu gadu cietumsods.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu