PČ ierobežojumi faniem - sēdvietās bez alus un lieliem karogiem (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Gaidāmajā pasaules čempionātā hokejā, kurš norisināsies Somijā un Zviedrijā, līdzjutējiem būs jārēķinās ar dažiem ierobežojumiem, kuri citos turnīros vai čempionātos, iespējams, nav.

Vakar Rīgā norisinājās preses konference saistībā ar šī gada pasaules čempionātu un čempionāta ģenerālsekretārs Mati Nurmines pastāstīja, ka ierobežojumi skars atribūtikas lietošanu tribīnēs.

Jaunie noteikumi paredz, ka tribīnēs drīkstēs ienest karogus, kuru maksimālais izmērs būs 1x1 metrs. Šāds organizatoru lēmums ir nepatīkams Latvijas faniem, kuri allaž čempionātā izklājuši liela izmēra karogu.

«Rīkotāju uzdevums ir nodrošināt līdzjutējiem labus apstākļus spēles vērošanai, tāpēc lielus karogus arēnā nevarēs ienest,» teica Nurminens.

«Iespējams, šajā sakarā ir dažas atkāpes, taču tas neattiecas uz lielajiem karogiem.»

Tāpat kā pērn, arī šogad čempionāta norises vietās - Helsinkos un Stokholmā - būs alkohola lietošanas ierobežojumi. Alu varēs iegādāties halles gaiteņos esošajos tirdzniecības punktos, taču to lietošana sēdvietās būs aizliegta.

Jāpiebilst, ka katrā hallē ir dažādi tirdzniecības punkti (bāri) un nav izslēgts, ka alkoholu drīkstēs lietot tikai to teritorijā, kas nozīmē, ka dzērienu lietošana arī gaiteņos būs liegta.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu