Pērc dāvanu un palīdzi sociālās aprūpes centram «Kalkūni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ko lai tevim dodu, ko lai dāvinu?

Ja es būtu ganiņš - dotu aitiņu.

Ja es būtu gudrais - zeltu dāvātu.

Zinu gan ko varu - došu sirsniņu!

Par ko jūs sapņojat? Par saulainu atpūtu siltas jūras krastā? Vai varbūt par jaunu greznu rotaslietu? Bet varbūt jūs sapņojat dēlam dāvanā super-puper-ekstra krutu dzelzceļu?..

Bet tieši šobrīd kaut kur tepat netālu kāds arī sēž un sapņo. Tomēr sapņo par ko pavisam citu.. Par jaunām zeķubiksēm, par jaunu mugursomu un flomāsteriem, par iespēju ieelpot bez sāpēm... It kā nekas sevišķs. «Par ko lai te sapņo?», varat pateikt jūs. Bet pat šādi sapņi ne vienmēr piepildās. Piemēram, bērniem no sociālās aprūpes centra «Kalkūni». Pagājušajā gadā mēs varējām īstenot šo bērnu dažus sapņus. Par naudu, kas tika iegūta Labdarības Ziemassvētku gadatirgū 2011.gadā, tika iepirktas kancelejas preces skolēniem, veļa meitenēm, ziemas un sporta apģērbi, un, kas ir pats nepieciešamākais, skābekļa aparāts, kas nepieciešams smagi slimo bērnu dzīvības uzturēšanai. Lai arī tas ir pavisam nedaudz un nebūt ne visi sapņi tika īstenoti, bet paveikt vairāk ir jūsu spēkos!

15.decembrī KKM klubs organizē kārtējo Labdarības Ziemassvētku gadatirgu «Mammas – bērniem». Ja jūs prātojat, ko lai uzdāvina saviem tuvajiem – tad jums jādodas uz Kultūras un izklaides centru «Rīga Plaza», kur arī notiek gadatirgus. Tur visas dienas garumā jūs varēsiet iegādāties ekskluzīvās preces, kas izgatavotas Latvijas meistaru rokām. Pērlītes, audumi, kristāliņi, dzija, papīrs, lentes, stikls, krāsas... Cik daudz brīnumainu lietu var izgatavot no tādiem vienkāršiem materiāliem. Bet kādas tehnikas tam tiek izmantotas: šūšana, adīšana, filcēšana, kvillings, kanzaši, origami, airis foldings, pīšana un daudz kas cits.

Tāpat gadatirgū būt iespēja iegādāties uzņēmuma «Ekovirtuve» cepumus, kas izgatavoti no ekoloģiski tīriem produktiem. Padariet jūsu Ziemassvētkus garšīgākus! Bet pie blakus galda tiks piedāvātas interesantas un neparastas Krievijas izdevniecību bērnu grāmatas.

Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo. Pērkot gadatirgū jebkuru izstrādājumu, jūs palīdzēsiet bērniem, jo gadatirgū iegūtie līdzekļi tiks pārskaitīti Sociālās aprūpes centram «Kalkūni». Ar jūsu palīdzību mēs varam īstenot bērnu sapņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu